Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

PRIVATNOSTI BEZ

Potpuni šok: Žena postavila snimak svog abortusa na Jutjub (VIDEO)

Autor: Daily Mail / A. O. | 06.05.2014 - 17:57:00h | Komentara: 1

Emili Lets, savetnica pacijenata o pitanju abortusa i sama se podvrgla ovom zahvatu, a odlučila je da ceo proces snimi i postavi na Jutjub.

Emili Lats

Emili Lets

"Pacijenti u klinici me uvek pitaju da li mogu da se poistovetim sa njima, da li sam i ja imala abortus. Imam li dece... Obično sam govorila da 'nikada nisam imala abortus, ali...' Dok sam bila trudna i čekala intervenciju pomislila sam, 'čekaj malo, mogu ovo da iskoristim", otkrila je savetnica.

Nakon što je procedura gotova Emili je pred kamerom rekla "završila sam, jej", a kasnije je pojasnila da je znala da ne može da brine o detetu i da otac nije bio uključen u odluku.

Emili Lats

Emili Lats pred zahvat

"Mogla sam da uzmem pilulu za prekid trudnoće ali sam odlučila da uradim ono čega se žene najviše boje. Htela sam da pokažem da nije zastrašujuće i da postoji nešto kao pozitivna priča o abortusu" rekla je Letsova koja i mesec dana kasnije ne žali zbog svog postupka.

"Ne osećam se kao lođa osoba niti sam tužna. Oduševljena sam time što mogu da imam dete, da stvorim život. Znam da sam uradila ispravnu stvar jer je bila ispravna za mene i ni za koga drugog", odlučna je žena.

Inače, ona je zatrudnela slučajno jer nije koristila kontraceptivna sredstva i nakon ovog događaja prešla je na trajnu kontracepciju.

Poslednji komentari
  • Tatjana Vreme: 07.05.2014 00:17h

    Mora da je dobila anesteziju kad se ovako smeje ova Emili.Ovde kao anesteziju dobijas komentar od sestre ''a nije te bolelo kad si se.....'' i u svemu tome te ne drze za ruku.Uzas!!! Preziveh taj ''divni cin'' tada nazvan ''revizija'' zbog spontanog.Ne daj Boze nikom!!!!.Samoinicijativno nikada ne bih otisla.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP