Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

IZIGRAO JE

Prevarena "misica": Obećao mi je slavu u zamenu za seks!

Autor: A.S. | 15.03.2013 - 18:53:00h | Komentara: 2

Miranda Brajant (24) prijavila se na audiciju za izbor mis Kalifornije. Tada je upoznala modnog agenta Erika DeSandoa koji je obećao da će joj promeniti život, a zapravo se radilo o prevari.

Miranda Brajant

Prevarena Miranda Brajant   Foto: Facebook

Nakon što je raskinula sa dečkom, Miranda Brajant (24) se 2010. godine preseilila iz Tenesija u Los Anđeles. Takmičenje na izboru za mis Kalifornije joj se činilo kao izvrsna prilika. Poslala je svoje fotografije, a ubrzo su je pozvali na sastanak gde je upoznala Erika DeSandoa, suvlasnika firme "Chase the Crown" koja priprema devojke za izbor za mis Kalifornije.

DeSando u Holivudu radi već 20 godina, a za sebe tvrdi da je modni agent koji najbolje priprema devojke za spomenuti izbor. Mirandu je obasuo komplimentima i obećao joj slavu i bogatstvo. Rekao joj je kako joj može promeniti život zauvek, pod uslovom da i ona bude dobra prema njemu.
- Imaš zlatnu kožu, ti si zlatna djevojka. Posebna si - govorio je Desando Mirandi. Devojka je za "Jezebel" izjavila da mu je ispričala sve o svojoj prošlosti. Danas je svesna da to nije bila pametna odluka.

Erik DeSando

Nije ispunio svoja obećanja: Erik DeSando | Foto: Facebook

"Obećao mi je da će me spojiti sa nekim svojim prijateljima iz šoubiznisa. Rekao mi je da će on pomoći meni, ako ja pomognem njemu", ispričala je Miranda te otkrila kako je sledećih osam meseci spavala sa DeSandom najmanje jednom mesečno.

Za uzvrat je vodio po restoranima i pomagao joj da plaća namirnice. Kaže da joj je poklonio kratke pantalone i majicu sa logom "Miss Kalifornije", a tada je tvrdio da mu je to lično poslao Donald Tramp kako bi to poklonio svojoj najposebnijoj devojci.

Tramp je vlasnik licence za Miss Universe. Sad joj je žao što je, kaže, bila glupa i verovala mu.
Miranda i DeSando svoj odnos završili su naglo, u januaru 2012. godine kada Brajant nije pobedila na izboru. DeSando nikad nije ispunio obećanja koja joj je dao.
Nakon ovakvog raspleta događaja, Miranda se vratila u Tenesi gde studira krivično pravo.
Želja joj je da postane FBI agent. DeSando je porekao seksualne odnose sa Mirandom i podneo je ostavku kao član najnovijeg projekta naziva "It Girls". Reč je o internet stranici na koju se mogu prijaviti devojke od 18 do 32 godine koje, kako piše, žele postati nezavisne i ispuniti sve svoje snove.
 
Poslednji komentari
  • Čedomir Cvetković Vreme: 16.03.2013 08:47h

    Toliko mi je žao sirote Mirande. Tako naivna i poštena takmičarka da bude prevarena posle više meseci uspešnog seksa i provoda sa prevarantom. Dođe mi da plaćem za izgubljenom nevinošću naivne lepotice.Čuo sam da je američka javnost burno protestvovala što su prekršene vrednosti demokratske, pravne i moralne Amerike.

  • prijatelj Vreme: 16.03.2013 09:57h

    Sta ova vest trazi u srpskim novinama? A dok mu se davala misleci da ce imati koristi to je bilo OK, a sad kad nije ispalo kako je htela nije OK.... PATETIKA. Da je to devojka koja zasluzuje postovanje nebi ni legla sa njim u krevet.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP