Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

BIO JE PIJAN?

Previše se šlihtao Kimu: Rodman se izvinio zbog komentara o otetom Amerikancu!

Autor: Tanjug | 09.01.2014 - 08:30:00h | Komentara: 1

Američka košarkaška zvezda Denis Rodman, koji boravi u Pjongjangu, izvinio se danas za komentare koje je izneo u intervjuu za CNN na račun otetog Amerikanca Keneta Baea.

Učestalo druženje:  Rodman i Kim  Džong Un

Kim Džong Un i Rodman

 

Upitan u vezi Baea, kojeg u Severnoj Koreji drže od novembra 2012. godine zbog optužbi da je radio protiv Severne Koreje, Rodman je odgovorio pitanjem "da li shvatate šta je Kenet Bae uradio... da li shvatate šta je učinio ovoj zemlji (Severnoj Koreji)".

- Želim da se izvinim - napisao je Rodman agenciji AP ističući da se najpre izvinjava porodici Keneta Baea, svojim saigračima i menadžmentu tima.

Rodman je naveo da preuzima punu odgovornost za svoje postupke, obrazlažući da je imao vrlo stresan dan jer su neki njegovi prijatelji košarkaši otišli zbog pritiska porodica i poslovnih partnera, prenela je agencija AP.

- Moj san o košarkaškoj diplomatiji brzo se raspao. Bio sam pijan. To nije opravdanje ali u vreme kada sam bio intervjuisan bio sam uznemiren. Bio sam premoren. Nije opravdanje, samo je istina - istakao je Rodman.

Rodmanu je zamereno što ne upotrebi svoje prijateljstvo sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom i pomogne otetom Amerikancu severnokorejskog porekla, a Rodman je u intervjuu za CNN ukazao na krivicu Baea.

Baeova sestra, Teri Čung, izjavila je da njena porodica ne može da veruje šta je Rodman rekao i da je "jasno da on nema pojma o čemu priča".

Rodman je u sredu otpevao Kimu pesmu "Srećan rođendan", uoči početka košarkaške utakmice koju je tim bivših NBA igrača odigrao protiv tima Severne Koreje.

Rodman je u intervjuu za CNN branio svoj odlazak u Pjongjang, ističući da će to "otvoriti vrata" te zatvorene zemlje.

Iako je svet uzburkala vest da je Kim nedavno pogubio svog teču, Rodman je u intervjuu izrazio "ljubav" prema severnokorejskom lideru.
Poslednji komentari
  • seljak Vreme: 09.01.2014 09:57h

    Skim si takav si

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP