Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

VERUJETE LI SVEMU NA INTERNETU?

Priča o seksu nastavnice i đaka - drugačija od onih koje ste dosad čitali

Autor: blic.rs | 04.11.2014 - 20:15:00h | Komentara: 0

U svetu u kom živimo, gde je protok informacija neverovatno brz, neretko se dešava da dezinformacija bude plasirana kao vest, a da zatim obiđe čitav svet. Upravo se to dogodilo u ovom slučaju.

Kako je prvobitno preneto, 26-godišnja Lusita Sandoval, profesorka engleskog iz Argentine, suspendovana je i preti joj otkaz zbog seks-skandala prouzrokovanog time što se na internetu pojavio snimak na kom se vidi da Lusita ima seksualni odnos sa svojim 16-godišnjim učenikom.

a

Na snimku se vidi da učenik pozira, podiže palac, a zatim okreće kameru ka svojoj nastavnici. Sandovalova je navodno primetila da je bila snimana, ali se smirila kada joj je učenik saopštio da je obrisao snimak. Međutim, kako je preneto, učenik ne da nije obrisao snimak, već ga je poslao svojim prijateljima preko aplikacije "WhatsApp". Snimak je ubrzo postao viralan i epilog svi već znamo: nastavnica engleskog je suspendovana i preti joj otkaz.
Međutim, kako piše australijski sajt news.com.au, reč je o dezinformaciji.
Žena sa snimka uopšte nije Lusita Sandoval, a ni mladić sa snimka nema šesnaest godina. Prema pisanju argentinskih medija, reč je o privatnom seks-snimku jednog punoletnog momka i devojke za koju se zna da nije reč ni o kakvoj nastavnici engleskog iz Santjaga del Estera.
"Dejli mejl" u svom članku piše da sve okolnosti još uvek nisu razjašnjene, i da će se tek utvrditi zašto je dotična Lusita Sandoval, po svemu sudeći ni kriva ni dužna, postala meta ove neslane šale koja se otela kontroli.
Šta god bila istina, pitanje koje se nakon ovog skandala nameće je: koliko zapravo možemo verovati nečemu što pročitamo na internetu?

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP