Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

MONSTRUM

Priznao silovanje i ubistvo 14 dece

Autor: Tanjug | 20.07.2015 - 12:49:00h | Komentara: 0

Indijska policija uztvrđuje da li je osumnjičeni za ubistvo i seksualno zlostavljanje devojčice ujedno i serijski ubica.

Nasilje nad ženama

Ilustracija

Indijska policija saopštila je danas da je pokrenula istragu kako bi utvrdila da li je osumnjičeni za ubistvo i seksualno zlostavljanje šestogodišnje devojčice Ravinder Kumar ujedno i serijski ubica, koji je počinio još najmanje 14 sličnih zločina.

On je, naime, priznao da je izvršio još najmanje 14 krivičnih dela nakon što je uhapšen prošlog četvrtka u Nju Delhiju, izjavio je za AFP zamenik komesara policije u indijskoj prestonici Vikramdžet Singh.
Singh je istakao da je Kumar ispitan nakon što je policija otkrila da je već bio u zatvoru prošle godine zbog napada, a da je na slobodu pušten uz kauciju.
"Kada smo saznali da je već bio u pritvoru zbog sličnog slučaja, ispitali smo ga i on nam je priznao još najmanje 14 zločina", istakao je Singh.
Neimenovani policijski službenik precizirao je za AFP da je Kumar priznao da je silovao i ubio najmanje 14 dece.
Kumar je za televizijsku stanicu NDTV rekao da ih je ubio jer su ga vređali dok je bio u alkoholisanom stanju i da, kako je istakao, "ne bi bio otkriven".
"Izgubio sam kontrolu nad mislima posle prekomerne konzumacije alkohola. Verovatno sam napao i ubio 14 ili 15 dece", rekao je on.
Policija je Kumara uhapsila nakon što je pronašla njegovu ličnu kartu na istom gradilištu na kome je pronađeno i telo šestogodišnje devojčice, čiji je nestak prijavljen prošle nedelje.
AFP dodaje da su policijski timovi poslati na mesta gde Kumar tvrdi da je počinio zločine, kao i da je izdata naredba da se napravi njegov psihološki profil.
"Imamo dokaze koji ga povezuju sa zločinom zbog kojeg je uhapšen, ali treba da se utvrdi da li je kriv i za ostale zločine", rekao je zamenik komesara dodajući da će istraga trajati dugo jer su zločini, prema rečima Kumara, počinjeni sa velikim vremenskim razmakom, a ne zna se tačno mesto gde su se odigrali.
Slučaj silovanja i ubistva šestogodišnje devojčice u Indiji se poredi sa slučajem iz 2006. godine kada je pronađeno 19 raskomadanih tela u kanalizacionim odvodima, nedaleko od jedne kuće u indijskom gradu Noida.
Većina tih žrtava bila su deca, koja su prethodno oteta iz obližnjeg siromašnog kraja Nithari. Njihovi roditelji rekli su da ih policija nije ozbiljno shvatila kada su prijavili nestanak jer su siromašni.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP