Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KAPA DOLE

Profesori platili more učenicima!

Autor: Vijesti | 02.07.2015 - 10:22:00h | Komentara: 1

Zahvaljujući nastavnici engleskog jezika Aleksandri Pejović i profesoru geografije i istorije Pavlu Čoloviću desetoro učenika osnovne škole iz pljevaljskog sela Mataruge, ove godine prvi put je bilo na moru.

Velika plaža Ulcinj

Velika plaža Ulcinj

 
Od 18. do 24. juna u Ulcinju su boravili učenici sedmog i devetog razreda kao i jedna učenica koja je prošle godine završila osnovnu školu u Matarugama, a ranije nikada nije išla na more.
Pejović je za "Vijesti" objasnila da je ideja je potekla od njene ujne Slađane Vukčević, koja je besplatno ustupila apartmane kada je čula da deca do sada nikada nisu videla more. Podgorički dnevnik navodi da su Pejović i Čolović o svom trošku svojim kolima decu prevezli do mora i nazad do kuće, preuzeli brigu o njima i snosili dio troškova ishrane.

Dvoje mladih profesora sa oduševljenjem prepričavaju utiske, ističući pre svega da su deca bila veoma dobra, poslušna i da sa njima nisu imali nikakvih problema.
Aleksandra očekuje da će sličnu akciju uspeti da organizuju i naredne godine.
“Čim sam Pavlu prenela ujnin predlog, Pavle se odmah složio da o našem trošku povedemo decu na letovanje. Bilo je zaista divno tih šest dana, deca su bila dobra, uživala su na plaži, ringišpilu, vozili su se na skuterima, uveče su išli u grad”, rekla je Pejović koja je rođena u Ulcinju, ali je pre četiri godine, nakon što nije uspela da se zaposli u svom gradu, došla u Pljevlju, rodni grad svoga oca, gde se zaposlila u soeskoj školi u Matarugama.
Poslednji komentari
  • Sladjana Nikolic Vreme: 02.07.2015 15:24h

    Tako nesto uraditi odreci se bogatsva, deliti i pomogati siromasne mogu samo ljudi cistog srca , nezeli da on uziva a drugi kako bude to je za njega radost drugima pomoci/ Covek poslat od Boga.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP