Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ZA DOJAVU O UBICI NAGRADA OD 10.000 DOLARA!

Pronašli mrtvu devojčicu (6) kako naga leži nasred ulice! (VIDEO)

Autor: Blic | 04.07.2013 - 19:44:00h | Komentara: 1

Alana Galager, stara šest godina, pronađena je u ponedeljak uveče kako mrtva leži naga na ulici, prekrivena šatorskim krilom, vezanih nogu i ruku, sa plastičnom kesom preko glave, dok je na sebi imala samo gaćice. Slučaj se dogodio u mirnom susedstvu Fort Vorta, udaljenom 2,5 kilometara od njene kuće u Seginu, u Teksasu. FBI se pridružio istrazi i nudi 10.000 dolara onome ko pomogne u pronalaženju ubice!

ubijena devojčica

Alana Galager | Foto: facebook

Na konferenciji za štampu, portparol policije Dejmon Ing rekao je da inspektori prate nekoliko tragova i da su već primili brojne dojave u vezi sa nestankom male Alane.

Njeni roditelji, koji su isključeni kao krivci, pokušavaju da shvate kako je Alana nestala iz kuće. Njeno telo pronašao je Oven Vidon, koji je vozio skuter, oko 19.30 sati, na 2,5 kilometra od kuće.

- Prvo sam pomislio da je na putu guma, a kad pogledao izbliza, i ugledao kesu, i kosu kako viri iz nje, bio sam užasnut. Onda sam pao na kolena i samo počeo da plačem - priča Oven koji kaže da posle ovoga što je video, više nikada neće biti isti.
 

Policija traga za crvenim pik-apom sa zelenom flekom, koji je, moguće, upleten u ubistvo devojčice. U policiji su otvorene telefonske linije 24 sata na koje građani mogu javiti ako bilo šta znaju.

mesto zločina

Tugujući za devojčicom ostavili igračke na mestu zločina | Foto: AP

Više od stotinu ljudi pojavilo se u utorak uveče na bdenju uz sveće u obližnjoj Metodističkkoj crkvi, kako bi se molili za malu Alanu.
 

- Činila se pametnijom od prosečnog deteta njenog uzrasta, zbog pitanja koja je volela da postavlja - izjavio je Džon Janus, sused, koji je u poslednjih nekoliko godina vozio Alanu i njenog tatu zajedno sa svojom decom na proslavu Noći veštica.

Poslednji komentari
  • evro1986 Vreme: 04.07.2013 20:08h

    Scena kao iz filma "Generalova kci" !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP