Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

LOKALNI IZBORI U HRVATSKOJ, 28. ČLANICI EU

Puk‘o ustaša!

Autor: Ekipa Alo! | 21.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Hrvatska postaje 28. članica Evropske unije 1. jula ove godine, ali ne sa Željkom Kerumom, kao gradoančelnikom Splita! Kerum, vozač bagera u Iraku iz 80-ih godina prošlog veka, koji se obogatio zahvaljujući vezama sa Franjom Tuđmanom, ubedljivo je poražen na lokalnim izborima koji su održani u nedelju.

Nije on kriv što je dvorska luda: Željko Kerum sa pršutom na čelu

Nije on kriv što je dvorska luda: Željko Kerum sa pršutom na čelu

Kerumu, živopisnom srbofobu pripalo je tek oko 16 odsto glasova u „gradu pod Marjanom“. Oko 30 odsto glasova je osvojio Ivo Baldasar iz SDP-a, a Vjekoslav Ivanišević iz HDZ-a oko 20 odsto glasova.


“Koja go*na, bog ih je*o. Mater im je*em gu*atu, a ja sam im već čestitao”, primitivno je komentarisao Kerum preliminarne rezultate izbora. Bucmasti tajkun ovdašnjoj javnosti je poznat pre svega kao veliki srbofob. Na sebe je skrenuo pažnju kada je gostujući na HRT-u kod Aleksandra Stankovića, bez srama, izjavio da su Srbi izvor svih problema u Hrvatskoj: “To što sam ja rekao, to je moje mišljenje i mišljenje cele države, samo što se većina države nikada nije našla u situaciji da je neko pita za mišljenje o Srbima.
Srbi bi trebalo da znaju gde im je mesto”, rekao je Kerum i ponovio da nikada ne bi hteo Srbina za zeta. Najsveži primer šovinističkog ponašanja Keruma desio se uoči izbora, kada je prošle nedelje sa sve muzikantima na Rivi zapevao ustašku pesmu “Jasenovac i Gradiška stara”.

Analitičari se slažu da je SDP sa premijerom Zoranom Milanovićem na čelu najveći gubitnik, a da je HDZ odneo Pirovu pobedu, trijumfujući u manje važnim županijama. Drugi krug izbora za dve nedelje odlućiće ko će biti gradonačelnici u četiri najveća hrvatska grada (Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu).

Neuspela misica: Fani Horvat

Neuspela misica: Fani Horvat

Pukli mu ljubavnica, sin i sestra!


U septembru 2009. Kerum je osnovao Hrvatsku građansku stranku i postao njen predsednik. Na nedeljnim izborima na listi su bili i članovi njegove porodice. Rođena sestra Nevenka Bečić je poražena u trci za šefa splitsko-dalmatinske županije. Kerumova nevenčana supruga i ljubavnica Fani Horvat je zauzela poslednje 35. mesto na listi za gradsko veće Splita, a pretposlednje mesto je osvojio Josip, njegov sin iz prvog braka. Inače Fani je vlasnica butika u Kerumovom tržnom centru. Ona je pre devet godina neuspešno učestvovala na izboru za Mis Dalmacije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP