Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

NAŠAO REŠENJE

Putin nudi vlasniku Petriotsa da mu napravi novi prsten umesto navodno ukradenog!

Autor: Telegraf.rs | 22.06.2013 - 09:28:00h | Komentara: 0

Iako tvrdi da se ne seća ni prstena ni Roberta Krafta, koji je nedavno rekao da mu je ruski predsednik ukrao šampionski prsten, Vladimir Putin predložio "rešenje komplikovanog međunarodnog problema"

Vladimir Putin

Vladimir Putin | Foto: Reuters

Ruski predsednik Vladimir Putin, za kojeg je nedavno vlasnik NFL ekipe Nju Ingland Petriotsa, Robert Kraft, nedavno rekao da mu je ukrao šampionski prsten, ponudio je kompenzaciju.

Iako ne smatra da je bilo šta ukrao i čak kaže da se ne seća ni Roberta Krafta ni prstena, prvi čovek Rusije nudi rešenje:

- Znate, ne sećam se ni gospodina Krafta ni prstena. Meni daju razne suvenire, ali ako je to tako dragocena stvar za njega, imam predlog. Zamoliću juvelirsku firmu da napravi stvarno veliku luksuznu stvar, od kvalitetnog metala i sa kamenom, tako da taj dragoceni komad bude prenošen sa generacije na generaciju u klubu čije interese zastupa gospodin Kraft. To bi bilo najinteligentnije rešenje do kojeg partneri mogu da dođu dok se bore sa ovako komplikovanim međunarodnim problemom – rekao je ironično Putin, tokom Ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu.

Inače, tvrdnju da je pokraden, Robert Kraft je kasnije ublažio preko portparola svog kluba, koji je rekao da je priča anegdotska i da je vlasniku Petriotsa drago što je šampionski prsten osvajača Superboula sada u Rusiji. Neki međutim tumače da je to bio taktični pokušaj dase ublaže stvari, ne bi li prsten bio vraćen.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP