Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

FILM O RUSKOM LIDERU

Putin pažljivo sluša sagovornike i veliki je radoholik!

Autor: Tanjug | 26.04.2015 - 16:40:00h | Komentara: 1

Vladimir Putin je radoholik, veoma pažljivo sluša sagovornike, predan je prijateljima, nikada ni na koga ne viče, a pri rešavanju međunarodnih problema uvek predlaže partnerima orijentaciju na dužu perspektivu, izjavili su bliski saradnici ruskog predsednika u danas emitovanom filmu "Predsednik" na TV "Rusija 1", posvećenom 15. godišnjici početka Putinovog prvog mandata na mestu šefa države.

Sergej Ivanov

Sergej Ivanov | Foto: Profimedia

 
"Nisam sreo čoveka sa takvim radnim sposobnostima. Veoma kasno leže na spavanje, a ujutro već zove telefonom, kad uopšte spava?", rekao je šef predsedničke administracije Sergej Ivanov, a prenosi RIA Novosti.
Nekadašnji ministar privrednog razvoja i trgovine, a sada čelnik "Zberbanke" German Gref rekao je da se Putin tokom višegodišnjeg rada nije lišio sposobnosti da sluša sagovornike, zbog čega neretko sednice traju satima.

Vladimir Putin

Vladimir Putin | Foto: Profimedia

 


"Njegova karakteristika, koju nije do danas izgubio, je sposobnost da sluša. Sluša sve, svima daje mogućnost da kažu. Nekada čak više, nego što treba. Ponekad se sastanci s njim oduže satima, zbog čega se vrlo često plan rada menja", rekao je on.


Gref je, takođe, kazao da je Putin odan prijateljstvu, kao i da teško preživljava ličnu izdaju i prekida komunikaciju sa onima koji loše postupaju.
"Za njega je pitanje zemlje, verovatno, najveća vrednost, zatim, sigurno, pitanje porodice, i pitanje ličnih odnosa, prijateljstva", rekao je Gref, dodajući da zna da je Putin prestao da se sreće sa ljudima sa kojima je bio u vrlo dobrim odnosima, kada su uradili nešto što se protivi njegovim stavovima o svetu ili pristojnosti.
Putinov pres sekretar Dmitrij Peskov ukazao je u filmu Saide Medvedeve na sposobnost Putina da se koncentriše na različite teme i brzo prelazi sa jedne na drugu.


Čelnik holdinga "Interros" Vladimir Potanjin rekao je da Putin skriva svoj unutrašnji temperament i da ni na koga ne viče.
Šef diplomatije Sergej Lavrov rekao je da Putin pri zajedničkom rešavanju međunarodnih problema uvek predlaže zapadnim partnerima da se orijentišu na dugoročnu perspektivu, a ne na dve ili tri godine, do redovnih izbora "kada biračima treba prineti nekakvu impresivnu pobedu".


To "gledanje iza horizonta", rekao je Lavrov, Putina "veoma snažno razlikuje od zapadnih kolega".

Poslednji komentari
  • Zeljko Vreme: 26.04.2015 18:33h

    Da bi neko bio uspjesan predsednik potrebno je da je vizionar , odlucnost , hrabrost , obrazovanje , iskustvo kao i karizmu. Ocito je da predsednik Putin ima te osobine te je iz tog razloga nevjerovatno popularan. Za 15 godina vladavine dosta je uradio i mora mu se odati priznanje . Vjerovatno se sa ovim gore navedenim i najveci protivnici slazu. Ova zadnja desavanja vezano za Ukrajinsku krizu , sankcije , odnose sa SAD-eom kao i Zapadom pokazuju da se uspjesno nosi sa svom tom problematikom te sam siguran a mislim i veliki broj drugih da ce Putin iz svega ovoga izaci jos jaci .138

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP