Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ALINA KONAČNO U JAVNOSTI

Putinova ljubavnica se stvarno porodila?! (VIDEO)

Autor: Alo.rs | 21.05.2015 - 10:54:00h | Komentara: 0

Ruski predsednik Vladimir Putin (62) je po svemu sudeći zaista u februaru dobio ćerku sa Alinom Kabajevom (32), bivšom ruskom gimnastičarkom sa kojom navodno od ranije ima sina!

Ljubavnici?:  Putin i Alina  Kabajeva

Bliski susret iz 2001. godine: Putin i Alina Kabajeva | Foto: Profimedia

Alina se prvi put pojavila u javnosti posle nekoliko meseci i to na koncertu u Moskvi povodom obeležavanja 70. godišnjice od završetka Drugog svetskog rata. Kao što se vidi na video snimku bivša gimnastičarka se vidno ugojila i izgleda dosta starije. Nosila je široku crvenu haljinu koja je skrivala višak kilograma, a ruski mediji se pitaju da li je to posledica nedavnog porođaja ili je Alina sada u drugom stanju.

Podsećamo, predsednik Rusije je u februaru ove godine nestao iz javnosti na nedelju dana, a svetski mediji su spekulisali da je bio uz Alinu koja mu je rodila ćerku u jednoj klinici u Švajcarskoj. Putin je, navodno, već godinama u vezi sa Alinom, koja mu je ranije rodila sina. Zanimljivo je da se ni Putin ni Alina nisu oglašavali makar da demantuju sve češće glasine po medijima o njihovoj ljubavnoj vezi. U martu prošle godine dok je Putin bio domaćin ZOI u Sočiju, Kabajeva je pokazala poveliki venčani prsten na ruci što je dodatno podgrejalo spekulacije da su se oni venčali. Po jednoj verziji veza sa Alinom je zapravo izmišljena konstrukcija Putinovog PR tima kako bi se on pokazao kao mačo muškarac u javnosti. Stanislav Belkovski, politički naučnik i autor knjige "Putin", ide toliko daleko da tvrdi da je predsendik Rusije latentni homoseksualac koji radije ima seks sa životinjama nego sa ljudima.
Putin se prošle godine razveo od supruge Ljudmuile sa kojim ima ćerke Mašu i Katju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP