Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

POSLANICA U DUMI ZNA KAKO DA POVEĆA PATRIOTIZAM

Putinovo seme stvara novu armiju!

Autor: Ekipa Alo! | 08.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Eureka! Jelena Borisovna Mizulina, poslanica u ruskoj Dumi, došla je na „genijalnu“ idaju kako da se poveća rodoljublje u najvećoj zemlji na svetu!

Opčinjena  predsednikom:  Jelena Borisovna Mizulina

Opčinjena predsednikom: Jelena Borisovna Mizulina

Mizulina, koja je predsednica Komisije za ženske poslove, decu i porodicu u Dumi, izjavila je bi Ruskinje koje žele da postanu majke trebalo da budu oplođene semenom predsednika Vladimira Putina (62), kako bi se u zemlji stvorila nova „vojna i politička elita“. Ona je ovaj više nego bizaran predlog iznela tokom rasprave o sterilitetu.

Nije on  kriv što ga  obožavaju:  Vladimir Putin

Nije on kriv što ga obožavaju: Vladimir Putin | Foto: Profimedia

„Srž mog predloga je jednostavna. Svaki građanin Rusije bi poštom dobio genetički materijal predsednika. Žene bi mogle da iskoriste taj materijal i ostanu u drugom stanju. Kada zatrudne, dobijale bi subvenciju od države u zamenu za njihovu posvećenost državi“, rekla je poslanica.

 
Mizulina je dodala da bi Putinova deca predstavljala novu političku i vojnu elitu Rusije i ona bi se školovala u posebni školama i institucijama. Ova poslanica, pravnica po obrazovanju, i ranije je izazivala kontroverze, predlažući da se svi Jevreji isele iz zemlje, kao i da se američkim državljanima zabrani da usvajaju decu u Rusiji. Ona se zalaže i da se ženama zabrani da pohađaju visoke škole pre nego što se porode.

Putinov privatni život je zabranjena tema u ruskim medijima. On ima dve ćerke, Mariju i Katarinu. Ranije ove godine se razveo od supruge Ljudmile (55), a mediji na zapadu su spekulisali da je u vezi sa gimnastičarkom Alinom Kabajevom. Pojedini mediji u Rusiji su preneli da je predlog poslanice zapravo izmišljotina i podmetanje ukrajinske žute štampe, a sve u svetlu rasplamsavanja sukoba na istoku Ukrajine.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP