Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

NAVODNO

Raša tudej: Timošenko poziva na ubijanje Rusa i njihovog lidera! (VIDEO)

Autor: Tanjug | 24.03.2014 - 21:50:00h | Komentara: 4

Ukrajinci moraju da upotrebe oružje protiv Rusa tako da čak ni spržena zemlja ne ostane tamo gde je Rusija, rekla je, kako navodi sajt Raša tudej (RT), bivša premijerka Ukrajine Julija Timošenko u telefonskom razgovoru koji je procurio u javnost.

Julija TImošenko

Julija Timošenko | Foto: AP

 "Spremna sam da uzmem automat i da pucam 'kučkinom sinu' u glavu, navela je bivša ukrajinska premijerka u telefonskom razgovoru sa bivšim zamenikom sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost Nestorom Šufrikom koji je objavljen na Jutjubu.

Bivša premijerka Ukrajina potvrdila je na svom Tviter nalogu autentičnost razgovora, ali demantovala deo njegovog sadržaja dok je Šufrik izjavio da se "razgovor nije dogodio".
Na njegovu primedbu da je šokiran rezultatima referenduma na Krimu, Timošenkova je, kako je preneo RT, kazala da je vreme da uzmu oružje i pobiju proklete Ruse zajedno sa njihovim liderom, a Šufrik je potvrdio da je spreman da sa starijim sinom ide da brani zemlju.
Timošenkova je, koristeći i psovke, rekla da žali što ne može da bude odmah tamo, kao i što nije bila na vlasti, jer oni sigurno ne bi uzeli Krim.
Šufrik se složio da do toga ne bi došlo da se Timošenkova pitala, a zatim konstatovao da Ukrajina nije raspolagala silom kojom bi odbranila Krim.
Nadam se da ću pokrenuti sve svoje veze, i učiniti baš sve da podignem ceo svet da u Rusiji ne ostane ni spržena zemlja.
Ssufrik je zatim upitao bivšu ukrajinsku premijerku šta učiniti sa osam miliona Rusa u Ukrajini, koji su prognanici, a ona je odgovorila da ih treba ubiti nuklearnim oružjem.
Na primedbu Šufrika da bi trebalo preduzeti mere protiv onih koji su prekršili zakon, Timošenkova je odgovorila: Poslaćemo ih u Hag.
Bivša premijerka Ukrajina je na svom Tviter demantovala da je predložila da osam miliona Rusa treba pobiti.
Razgovarali smo, ali ono o osam miliona Rusa je montaža. Pozdrav za FSB (Ruska Federalna služba bezbednosti) i izvinite zbog psovki, napisala je Timošenkova.
VIDEO: Navodni telefonski razgovor Timošenkove i Šufrika

Poslednji komentari
  • master mind Vreme: 25.03.2014 06:26h

    Namesteno kao i Spegelju, s tim sto ovde imaju posla s Ruskom armijom umesto razbijenom JNA. Ova vatikanska zmija im je posle nevidjenog lopovluka, a sada i nacistickih ideja i dalje saradnik br. 1.Toliko o EU, ne bi me cudilo da dobije Nobela.

  • slavko Vreme: 25.03.2014 06:55h

    Ova žena nema nim grama mozga nisu trebali da je puste iz zatvora. JADNA !

  • Rozmary Vreme: 25.03.2014 07:17h

    Ova žena je reinkarnacija Stepana Bandera, krvoloka iz drugog svetskog rata koji je sejao mržnju prema Rusima kao nacistočki kolaborant, a kasnije kao američko-engleski plaćenik da izaziva nemire i sukobe u SSSR-u. Ubio ga je Bogdan Stašinski u ateantatu u Minhenu. Timošenkova nastavlja fašističke ideje o uništenju jedne nacije, može li biti veće grozote stvorene u glavi jedne žene.

  • Dejan Vreme: 25.03.2014 07:29h

    Snovi pusti snovi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP