Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KAKAV BOLESNIK!

Režiser spota "Killing Me Softly" silovao ćerku i napravio joj petoro dece

Autor: Blic.rs | 13.08.2013 - 21:55:00h | Komentara: 0

Asvan Ajinde, poznat i kao Čarls Mekgil, režiser legendarnog spota iz 90-ih godina grupe "The Fugees" za pesmu "Killing Me Softly", sistematski je silovao svoju ćerku Azizu Kibibi od njene osme do 22 godine kako bi stvorio "čistokrvnu liniju".

O reditelju koji je za pomenuti spot dobio MTV nagradu, nedavno su konačno otkrivene gnusne tajne iz dvostrukog života u kojem je pored Azize silovao još jednu ćerku i zbog toga dobio ukupnu kaznu zatvora od 90 godina.

Aziza Kibibi

Aziza Kibibi

Aziza, koja sada ima 35 godina, tokom šest godina seksualnog zlostavljanja koje je trpela od oca, rodila mu je petoro dece. "Dejli mejl" piše da je ona uspela da na kraju nekako pobegne od Ajundea i sada sa suprugom živi u Ist Orindžu u američkoj državi Nju Džersi, gde takođe drži i pekaru.
Njena porodica prvo je živela u gradu Paterson u kući deda i babe koji su bili poreklom sa Jamajke, ali je otac vremenom poželeo veću kontrolu nad njegovih osmoro dece i preselio porodicu u Itontaun.
Deci je dozvoljavao minimalno gladanje televizije, i to samo programe o porodičnim vrednostima, nije dozvoljavao upotrebu fabričkih lekova, a kada je počeo da ima odnose sa Aziza, njenoj majci je to objasnio time što devojčicu leči od ekcema.

Asvan Ajinde, poznat i kao Čarls Mekgil

Asvan Ajinde, poznat i kao Čarls Mekgil

 
Ajinde je sebe nazivao poligamistom i prorokom, a pored silovanja Azize i još jedne ćerke, održavao je vezu i sa advokatkinjom sa njujorškog Menhetna kojoj je takođe napravio dvoje dece.

- Govorio je da će biti smak sveta i da će jedino ostati on i njegova deca i da je on izabrani - kazala je Beverli Ajinde, manijakova bivša žena, na ovodnom suđenju koje je održano 2010. godine.

Prvo dete koje je je rodila Aziza bilo je zdravo, pa je to Ajindea ubedilo da je na pravom putu da stvori "čistokrvnu liniju", ali su deca koja su usledila imala genetske poremećaje. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP