Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

DRAMA U HRVATSKOJ

Roditelji hteli da zapale sopstvenu ćerku, spaslo je čudo!

Autor: 24sata.hr | 08.01.2014 - 22:21:00h | Komentara: 0

Zdravko (47) i Ivanka T. (41) iz Kakinca kraj Bjelovara upali su u kuću u kojoj im stanuje ćerka u Zagrebu. Hteli su da je poliju benzinom i zapale u dvorištu, a navodno su zalili još dvoje ljudi. Policija je privela mahnite roditelje.

Lupala je po vratima i vikala: ‘Spasite me, spasite’. Ugledala sam njenog oca s kanisterom benzina i njenu majku koja je vikala da će je zapaliti, rekla je vlasnica kuće u Vrapčanskoj u Zagrebu u kojoj se u utorak odvijala prava drama.

Požar

Hteli da zapale sopstveno dete | Foto: foter.com

Nesretna devojka pukom je srećom izbegla stravičnu sudbinu. Benzinom su zalili i sina vlasnice kuće. Hteli su ih zapaliti, no, na sreću, upaljač im nije radio. Niko na kraju nije ozleđen, a rastrojene roditelje privela je policija na ispitivanje.

Vlasnica je rekla da devojka živi u prizemlju kuće s njenim sinom, snajom i njihovom maloletnom decom (13, 9, 5) i bebom od osam meseci.
- Snaja poznaje porodicu preko sestre koja živi u istom selu. Molili su je da im pomogne da nađu M. T. smeštaj i posao u Zagrebu.
Oni su to i učinili te joj pomogli da nađe posao u pekari. Sve je bilo dobro, dok nije odlučila zbog posla da prijavi boravište u Zagrebu na našoj adresi - objasnila je vlasnica.Onda su roditelji napali ćerku.
- Otac je nosio kanister od pet litara pun benzina, a majka je krvavih očiju, poput vampirice, vikala da će je zapaliti - prepričavala je. Nesrećna devojka uspela se spasiti i sakriti u jednoj prostoriji na spratu.
U šoku sam, pokušali su me zapaliti. Pretili su mi, ali nisam ih shvatala ozbiljno; devojka je bila u šoku.
- Polili su benzinom mog sina i jednog rođaka. Pokušavali su nesrećnu devojku izvući iz kuće, valjda da bi je zapalili u dvorištu. Pokušavala sam ih smiriti, no njena majka me je udarila šakom u trbuh - pojadala se žena.
Devojka, koja je proživela sve te strahote, nije htela razgovarati. Zatekli smo je u prizemlju kuće.
- Molim vas, pokušajte me shvatiti. Pokušali su me zapaliti. U šoku sam, ne mogu pričati - rekla nam je.
Inače, njeni roditelji bave se pčelarstvom. Ima i starijeg brata koji živi u Bjelovaru. Susedi govore da su uvek bili mirni i povučeni.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP