Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

MANGUP MALI

Roditelji okrenuli glavu, dete (9) prešlo pet država i postidelo Ameriku!

Autor: N. Gavrilović | 07.10.2013 - 10:54:00h | Komentara: 1

Deca često beže od kuće, ali većina roditelja zna da će ih naći ili na igralištu, ili kod drugara... Jedan mangupčić je uspeo da uđe u avion - i to bez karte - i da ode, ni manje ni više nego u svetsku prestonicu bluda i nemorala!

Las Vegas

Las Vegas: Dečak se spremio na ludo putovanje! | Foto: Shutterstock

Obezbeđenje aerodroma Sent Pol u Mineapolisu nije primetilo devetogodišnjeg dečaka koji je uspeo da se bez karte provuče kroz sve moguće kontrole i "mrtav 'ladan" ušeta u avion i ukrca se na let 1651 koji je išao put Las Vegasa.

Dok je bio u vazduhu mali mangup je "provaljen" od strane osoblja u avionu, tako da ga je pri sletanju dočekala policija koja ga je predala socijalnoj službi.

Dečak je pre poletanja uzeo kofer sa trake za prtljag koji pripada drugom putniku, a onda seo u restoran i naručio sebi ručak.

"Dečak se provukao kroz tri nivoa obezbeđenja, a onda je seo na mesto bez karte, a da ga niko nije sprečio" rekao je Teri Tripler, stručnjak za pravila u avionima. Policija je, takođe, bila šokirana postupkom nestašnog dečaka.

"Dete je ušlo u avion a onda prošlo pet američkih država, a da ga osoblje u letelici nije primetilo, verovatno ga niko ne bi otkrio", rekao je portparol tamošnje policije i dodao da "je mali snalažljiviji od većine dece njegovih godina".

Inače, dok im je sinčić u avionu putovao kroz nekoliko država, roditelji dečaka pojma nisu imali da je dalje od komšiluka. Kada im je policija zakucala na vrata i upitala ih znaju li gde im je sin kratko su im rekli "danas ga nešto i nismo viđali".

Obezbeđenje na aerodromu sada trpi ogromne kontrole, ne bi li otkrili kako je moguće da se neko sa samo devet godina provuče kroz njihove mere koje bi morale da zaustave mnogo starije, a i opasnije teroriste.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 07.10.2013 17:22h

    svaka mu cast

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP