Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

DETALJI SA PRIVATNIH ŽURKI

Rubi: Devojke obučene kao Obama igrale pred Berluskonijem!

Autor: Beta | 17.05.2013 - 19:22:00h | Komentara: 0

Detalji sa privatnih žurki bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija - poput devojaka obučenih kao časne ili medicinske sestre, ali i kao predsednik SAD Barak Obama ili istaknuti tužilac iz Milana - pojavili su se danas tokom svedočenja Marokanke Karime el-Marug poznate kao "Rubi kradljivica srca".

rubi

Rubi na današnjem svedočenju | Foto: AP

El-Marug je danas prvi put javno svedočila u vezi sa seks skandalom u koji je umešan Berluskoni. Ona je svedočila na suđenju trojci bivših Berluskonijevih saradnika koji su optuženi da su podvodili nju, dok je bila maloletna, i druge žene.


Optuženi negiraju krivicu.
Ovo suđenje je odvojeno od suđenja u kojem je Berluskoni optužen da je plaćao za seks s maloletnom El-Marug, koja je tada imala 17 godina, kao i da je pokušao da to zataška.

El-Marug je od izbijanja skandala 2010. imala nekoliko izjava u javnosti, ali je ovo prvo javno svedočenje. I ona i Berluskoni negiraju da su imali seksualni odnos. On je u svedočenju potvrdila navode o atmosferi s Berluskonijevih "bunga-bunga" žurki s mnoštvom mladih devojaka. Neke od njih su bile obučene kao časne sestre i potom se skidale u donji veš.

El-Marug je rekla i da su neke devojke bile obučene kao američki predsednik Barak Obama ili milanski tužilac kojeg Berluskoni optužuje da ga proganja.

Za navođenje na prostituciju su optužni diretkor u Berluskonijevom medijskom carstvu Emilio Fede, bivša zubna tehničarka, striptizeta i lokalna političarka Nikol Mineti, kao i agent za talente Dario "Lele" Mora.

Rubi

Rubi sa suprugom Lukom Risom čeka poziv na suđenje| Foto: AP

El-Marug je rekla da je prvi put imala kontakat s krugom oko Berluskoniji sa 16 godina kada je učestvovala na izboru za mis koji je na Siciliji organizovao Fede.
Posle toga je došla u Milano u potrazi za poslom. Ona je rekla da je pokušala da nađe posao kroz agenciji Darija More, ali da je završila kao hostesa u noćnim klubovima sa zaradom od oko 100 evra za noć.


Kasnije je jednom prilikom srela Fedea u restoranu i podsetila ga na njegovo obećanje sa Sicilije da će joj pomoći. Ubrzo je potom pozvana na zabavu u Berluskonijevu vilu kod Milana. Ona je posvedočila da je te večeri, na Dan svetog Valentina 2010, videla premijera kojoj je dao kovertu sa 2.000 do 3.000 evra, navodeći da je to "mala pomoć" i zatražio joj broj telefona što mu je ona dala.


Na žurci se predstavila kao Rubi i ispričala da je Egipćanka, ćerka čuvene povečice i u rodu s tadašnjim egipatskim predsednikom Hosnijem Mubarakom. Tada je imala 17 godina, a predstavlila se kao da ima 24.


Ona je potvrdila ono što su i druge svedokinje ranije ispričale – da su devojke morale da se oblače kao časne sestre i igraju za Berluskonija, a da se potom skinu u donji veš.


El-Marug je rekla da se optužena Mineti na žurci 14. februara obukla kao časna sestra i potom podizala kostim pokazavši noge dok je igrala u prostoriji koja je imala i šipku za striptiz. Ona je sa svog mesta na suđenju sedeći pokazala kako je Mineti dizala nogu dok je igrala za Berluskonija.


- Devojke obučene u kostime prilazile su mu pohotno dok su igrale. Podizale su suknje - rekla je el-Marug ali i dodala da nikada nije videla kontakt.


Marokanka je rekla da je Berluskonijevu vilu posetila šest puta pri čemu je dobijala koverat sa oko 500 evra. Drugi put kada je došla dobila je 2.000 evra.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP