Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ISKULIRAŠE GA

Rusi odbili da prime Mila Đukanovića!

Autor: Srna | 09.10.2013 - 09:50:00h | Komentara: 3

Zvanična Moskva odbila je ove godine zahtev crnogorskog premijera Mila Đukanovića da bude primljen u Kremlju, saopštio je direktor Instituta za strateška istraživanja Leonid Rešetnjikov.

Milo Đukanović

Milo Đukanović | Foto: AP - Darko Vojinović

On je to rekao tokom sastanka sa predstavnicima zemalja jugoistočne Evrope, među kojima su bili i funkcioneri crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Milan Knežević i Dušan Slijepčević.
U saopštenju Demokratskog fronta se navodi da je Đukanović tokom ove godine tražio prijem u Kremlj, ali je dobio negativan odgovor.
"Time je i zvanično potvrđeno ono što je ionako bila javna tajna u Crnoj Gori, a to je da se odnosi između Crne Gore i Rusije pogoršavaju", podvukao je Rešetnjikov, kritikujući Đukanovićevu spoljnu politiku.
Iz DF-a je saopšteno da je Rešetnjikov ocenio da su odnosi između Crne Gore i Rusije na veoma niskom nivou zbog stremljenja crnogorske vlasti ka NATO integracijama.
Tema sastanka sa predstavnicima zemalja jugoistočne Evrope bila je pronalaženje modela saradnje Rusije sa zemljama ovog regiona.
Poslednji komentari
  • Wester Vreme: 09.10.2013 11:09h

    E bas se potresao mnogo ,pa Rusi su u C Gori oprali milijarde eura,pa sad kao liuti.

  • draga Vreme: 09.10.2013 22:15h

    Rusi nisu oprali pare, vec kupili nekretnine i da nema turista iz Rusije i iz Srbije ne bi imali ni turista a ni para. Ti evropski bogatasi dolaze jahtama i nemaju vanpansionsku potrosnju tako da od njih nema velike koristi osim da se pokazu jahte.

  • boby Vreme: 10.10.2013 20:19h

    kako bre nisu oprali pare,pa sam Putin je zahtevao izrucenje nekoliko Rusa nazovi "biznismena"zbog pranja para i sumnjivih poslova. Pa Rusi su u CG kupili 90% plaza,hotela ,restorana,zemljista ,kuca,...,ne pitajuci za cenu.Tamo se zemljiste prodaje po kvadratnom metru,a ne po aru. Jos malo i u CG ce drugi sluzbeni jezik da bude Ruski,jer su se mnogi nastanili da zive u CG.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP