Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

GLUMAC STIVEN SIGAL PODRŽAO VLADIMIRA PUTINA

Rusija nije agresor!

Autor: Ekipa Alo! | 27.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Prijatelji se poznaju u nevolji! Holivudski glumac Stiven Sigal dao je podršku svom velikom prijatelju Vladimiru Putinu u vezi sa krizom oko Ukrajine, rekavši da je njegova odluka da zaštiti Ruse na Krimu, kao i bazu Crnomorske flote u Sevastopolju, bila veoma razumna.

Sigal je prošle  godine obišao sajam  naoružanja u Moskvi

Sigal je prošle godine obišao sajam naoružanja u Moskvi | Foto: Profimedia

Sigal je kritikovao idiotsku politiku koju Amerika vodi u Ukrajini, navodeći da su američki građani taoci propagande koju im servira Si-En-En (CNN) i administracija predsednika Baraka Obame. U intervjuu za “Rosiskaju gazetu”, Sigal, koji trenutno snima film u Rumuniji, rekao je da je Viktor Janukovič, lagalno izabrani predsednik Ukrajine, zbačen sa vlasti zbog svojih proruskih stavova.


“Nikava propaganda, bilo ona proruska ili proukrajinska, nije mogla da spreči stanovnike Krimskog poluostrva da donesu odluku. Demokratija je slobodno izražavanje volje, a oni žele da žive u Rusiji. Mislim da je to najvažnije”, rekao je Sigal i nastavio:

Godinama su odlični prijatelji: Stiven Sigal  i Vladimir Putin

Godinama su odlični prijatelji: Stiven Sigal i Vladimir Putin | Foto: Profimedia


“Stvar je u tome što Amerikanci malo znaju o situaciji u Ukrajini. Mišljenje donose na osnovu onoga što gledaju na televiziji, pre svega na Si-En-Enu, a ona pokazuje samo ono što Obamina administracija želi da pokaže narodu.”
On je istakao da Rusija nije agresor, kako je prikazuju američki mediji. Sigal je dodao da je Viktor Janukovič, ukrajinski predsednik u egzilu, nastradao zbog proruske politike, a da ga je s vlasti zbacila grupa agresivnih nacionalista.

“Zamerili su mu to što vodi prorusku politiku, ali kakvu je politiku mogao da vodi kad etnički Rusi čine 20 posto stanovništva Ukrajine”, zapitala se holivudska zvezda.

Da li će Putin povratiti Aljasku?

Na internet sajtu Bele kuće pokrenuta je zvanična peticija da se Aljaska vrati Rusiji! Peticiju je do pisanja ovog teksta potpisalo 27.000 ljudi. Do 20. aprila peticiju mora da potpiše 73.000 judi da bi Stejt department morao da se zvanično oglasi po ovom pitanju. Aljaska je bila ruska kolonija do 1867. godine, kada ju je ruski car Aleksandar Drugi prodao SAD za 7,2 miliona dolara, što bi danas bilo 120 miliona dolara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP