Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

EVO ŠTA MOŽE DA SE DESI AKO SI PIJAN U RUSIJI

Ruski policajac ubio pijanog dečka bez ikakvog razloga! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor: Ekipa Alo! | 12.12.2013 - 12:58:00h | Komentara: 0

Ovaj stravičan incident se dogodio u ruskom gradu Khabarovsk. Petorica, čak i za ruske standarde, pijanih momaka izbačeni su iz lokalne prodavnice zbog bahatog ponašanja. Kada je policijska patrola stigla, pijani momci su ih napali a jedan od policajaca je pucao u grudi momku koji mu direktno nije pretio ili mu ugrožavao život.

ubijeni pijani mladić

Nakon što su ih pijani momci napali, jedan od policajaca je ispalio pucanj upozorenja u vazduh ali su tada mladići postali još agresivniji. U tom trenutku je jedan policajac pucao iz blizine u grudi jednom od momaka koji mu nije direktno pretio ili mu ugrožavao život. Pijani momak je pao istog trenutka, dok su se njegovi drugovi i dalje sukobljavali sa policajcima po snegu. Kasnije je saopšteno da je brat ubijeno mladića ranjen u butinu i da je odmah odvežen u bolnicu.

Ovaj incident je trenutno pod istragom, ali kako prenose ruski mediji, policajac ubica je još uvek u službi i njegova akcija se ne smatra nezakonitom. Protiv pijanih momaka podnete su krivične prijave.

Izgleda da policajac nije želeo da na miran način reši ovu situaciju već je na brutalan način ubio mladića. Pravilo je da je policajac prvo trebao da puca, ali ne i da ubije, kako bi zaustavio napadača.

Gledajući ovaj video nismo stekli utisak da su pijani mladići bili toliko agresivni i da nisu životno ugrožavali policajce, ipak ne znamo celu priču iza ovog snimka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP