Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

UHAPŠEN TERORISTA

Sa dinamitom pošao na proslavu ulaska Hrvatske u EU!

Autor: Srna | 02.07.2013 - 12:42:00h | Komentara: 0

Muškarac sa TNT-om uhapšen je na putu prema Zagrebu uoči svečane proslave ulaska Hrvatske u EU, dok je u drugom slučaju policija u jednom autobusu iz BiH pronašla 12 automatskih pušaka, javljaju hrvatski mediji.

Zagreb

Sprečena katastrofa na svečansoti u Zagrebu | Foto: AP

Muškarac sa TNT-om, koji je uhapšen u automobilu na putu prema Zagrebu, od ranije je poznat policiji, piše "Novi list". Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Ranko Ostojić potvrdio je da je bilo bezbednosnih ugrožavanja, ali da je sve prošlo bez incidenata.

Hrvatski mediji su saznali da je muškaraca sa dinamitom Kubanac Amauri Rizo Gonzales (45), nekadašnji prvak Hrvatske u bodi-bildingu. On je iz Kube pobegao za Hrvatsku 1997. godine zbog jedne Hrvatice sa kojom se oženio, a kasnije i razveo.
"Bilo je za policiju posla i to ozbiljnog, ali sve su uspeli da spreče na vreme tako da je to još jedan dodatan uspeh", rekao Ostojić.
On nije želeo da govori o detaljima ovog slučaja i najavio da će o tome više reči biti na današnjoj konferenciji za novinare. Direktorat policije Hrvatske najavio je za danas konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti rezultate rada u proteklih nekoliko dana na obezbeđivanju proslave ulaska Hrvatske u EU.
Osim Ostojića, na konferenciji će govoriti direktor policije Vlado Dominić, njegov zamenik Dražen Vitez, načelnik Kancelarije za posebne poslove bezbednosti Željko Renić i načelnik Uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP