Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

PUCAO NASUMIČNO

SAD: Troje poginulih u
pucnjavi na opštinskom sastanku!

Autor: Tanjug | 06.08.2013 - 08:42:00h | Komentara: 0

Naoružani napadač usmrtio je tri osobe tokom opštinskog sastanka u severoistočnoj Pensilvaniji, pre nego što ga je savladao jedan lokalni zvaničnik i ranio iz njegovog pištolja, rekli su očevici.

pištolj pucnjava

Pucnjava, u kojoj je, takođe, povređeno najmanje dvoje ljudi, dogodila se sinoć nešto posle 19 časova po lokalnom vremenu, u mestu Ros Taunšip, 137 kilometara severno od Filadelfije, izjavio je direktor okruga Monro za vanredne situacije Gaj Miler, dodajući da je napadač, koji je uhapšen i prebačen u bolnicu, po svemu sudeći, "pucao nasumično".

Policija u Lehigtonu je potvrdila da su tri osobe ubijene i rekla da je napadač, identifikovan kao 59-godišnji Rokni Njuvel, bio u svadji sa opštinskim zvaničnicima zato što mu je pretila tužba zbog lošeg stanja u kome se nalazi objekat čiji je vlasnik.

On je, prema rečima očevidaca, najpre pucao u zid opštinske zgrade u Ros Taunšipu dok se unutra održavao sastanak, a zatim je upao u prostoriju i nastavio da puca, usmrtivši tri osobe, pre nego što ga je jedan odbornik savladao, oduzeo mu pištolj i pucao u njega tim istim pištoljem.

Lokalni list "Pokono rekord" je u junu objavio tekst o sukobu i izmedju opštine i Njuvela zbog tog objekta koji traje već 18 godina.

Policija je saopštila da je u trenutku kada je izbila pucnjava na mesečnom opštinskom sastanku bilo oko 15 do 18 meštana i opštinskih zvaničnika, preneo je AP.

Ros Taunšip ima oko 5.500 stanovnika. Opštinski odbor se sastaje svakog prvog ponedeljka u mesecu u 19 časova po lokalnom vremenu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP