Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SAKRILA GA ISPOD ĆEBETA

Samohrana majka iz BiH brutalno ubila petogodišnjeg sina

Autor: I. N. | 09.07.2015 - 21:35:00h | Komentara: 0

Samohrana majka Tamara K. (25) iz Beča, poreklom iz Bosne i Hercegovine, uhapšena je juče u Beču zbog sumnje da je ubila svog petogodišnjeg sina.

Hapšenje

Majka ubila petogodišnjeg sina | Foto: Profimedia

Policija je zatekla Tamaru na periferiji Beča kako luta ulicama u dezorijentisanom stanju, piše autrijski Kurier, prenosi avaz.ba
Majka je u toku razgovora sa policajcima priznala da je ubila dete. Odmah nakon toga patrola je otišla u njen stan gde je, nažalost, pronađeno beživotno telo dečaka.
Kako prenose brojni austrijski mediji, po dolasku u stan policajci su ostali zaprepašteni prizorom koji su zatekli. Oni su beživotno telo dečaka pronašli ispod ćebeta sa brojnim povredama-
- Na telu je bilo više rana nanesenih nožem, ali na prvi pogled činilo se da su sve to površinske povrede. Prema prvim informacijama moguće je da je dete ugušeno jastukom. Zbog toga je nadležni tužilac naredio da se obavi obdukcija tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - naveo je Pol Edinberger portparol bečke policije.
 
Kako je rekao, zasad se ne zna kada je mališan ubijen, ali se pretpostavlja da je zločin počinjen u nedelju u poslepodnevnim satima.

Majka je tokom saslušanja davala dvosmislene odgovore i izgledala je kao da ima psihičkih problema.

- Tokom ispitivanja policiji je rekla da je nakon što je ubila sina uzela tablete, zatim pozvala taksi i otišla u pansion u kojem je rezervisala sobu, pišu austrijski mediji, dodajući kako je u tom pansionu boravila dva dana.

Posle otkrivanja tela inspektori su pronašli i oca, koji je takođe iz BiH, a koji trenutno živi u Beču.

On im je rekao kako sa suprugom nije u dobrim odnosima zbog čega su se i razveli, ali da nikad nije mislio da je u stanju da to učini iako je priznao da je pila tablete te da je godinama patila od depresije.

Šokirani stanari zgrade u kojoj se desilo ovo stravično ubistvo ispričali su da majku i dete nisu često viđali, ali da se iz njihovog stana često čula galama i svađa.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP