Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

OTVORILA DUŠU:

Saznajte kako je majka direktorke "Pepsija" bila okrutna prema njoj

Autor: E.A. | 04.07.2014 - 10:12:00h | Komentara: 0

Indra K. Noji, izvršna direktorka "Pepsija" ispričala je kako je pre 14 godina reagovala njena majka kada joj je saopštila veliku vest o unapređenju.

Indra K. Noji

Indra K. Noji | Foto: Profimedia

- Umesto da sam radila do ponoći, kao i inače jer sam imala puno posla, odlučila sam da odem kući da podelim dobre vesti sa porodicom. Stigla sam kući oko 22 sata, ušla u garažu, a moja majka je stajala na vrhu stepenica. Rekla sam joj: Mama, imam super vesti, na što je ona rekla: Neka vesti čekaju. Možeš li otići po mleko? - ispričala je Noji i nastavila.
- Činilo mi se da mi je suprug već bio kod kuće i pitala sam majku kada je došao. Rekla je oko 20 sati. Pitala sam je zašto njega nije pitala da ide da kupin mleko, a ona je rekla da je on umoran, a da je druge ukućane zaboravila da pita. Onda sam kao dobra ćerka otišla da kupim mleko - rekla je Indra i otkrila šta se dogodilo kada se vratila kući s mlekom. - Stavila sam mleko na šank i rekla: Imam super vesti, upravo su mi rekli da ću postati izvršna direktorica. A sve što si htela od mene je da idem po mleko. Kakva si ti to majka - rekla joj je Noji, a majka joj nije ostala dužna, piše "Business Insider".
- Da ti nešto objasnim, možeš biti predsednica Pepsija, možeš biti izvršna direktorica, ali kada uđeš u ovu kuću, ti si supruga, ćerka, snaja, majka. Ti si sve to i niko drugi ne može zauzeti to mesto. Tako da, ostavi prokletu krunu u garaži i ne nosi je u kuću - rekla joj je majka.
- Mislim da žene ne mogu imati sve. Mi se pravimo da imamo sve i da možemo imati sve - rekla je Noji. - Majčinstvo je posao s punim radnim vremenom, a biti izvršni direktor su tri posla s punim radnim vremenom u jednom. Kako se jednako posvetiti svemu? Nikako - zaključila je Noji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP