Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

LUDILO

Seks i džoint za samo šest evra!

Autor: Blic | 12.09.2014 - 09:26:00h | Komentara: 2

Na Vrelima ribničkim u Crnoj Gori može se kupiti gram marihuane za tri evra, a za isto toliko meštanke nude seksualne usluge.

Marihuana

Prema rečima meštana legalizacija marihuane na Koniku nije potrebna, jer je toliko rasprostranjena njena prodaja i konzumiranje da se dileri i ne kriju.
– Ovde nema policije često i rade se mnoge nezakonite radnje. Kamp i uopšte Vrela ribnička su potpuna divljina. Imam dvoje dece i trudim se da ne izlaze često na ulicu, jer stvarno svega ima. Sinu koji ima 13 godina je nudio drug iz odeljenja džoint, a ja u tim godinama nisam ni znao šta je to, a evo i sa 35 nisam nikad to držao u ruke, niti sam imao kontakta sa bilo kojom drogom – rekao je meštanin Konika, koji živi u neposrednoj blizini Kampa 1, kojeg smo zatekli ispred kuće sa komšijom koji živi i u Albaniji.
– Često prelazim granicu između Crne Gore i Albanije i nikad ni šteku cigareta nisam prošvercovao, ali znam da i ovde ima mnogo onih koji donose u većim količinama marihuanu i prodaju po Podgorici. Znam da se kupuje u Albaniji i da kilogram marihuane tamo košta oko 1.000 eura, a oni ovde zarade i po nekoliko puta više. Nisam siguran i ne interesuje me, ali znam da se može naći za oko desetak eura mala paklica marihuane, jer su me nudili u nekoliko navrata – kazao je meštanin koji nije želeo da se predstavi, jer kako je rekao, nije ga strah ni od koga, ali su u pitanju manje grupe, koje rade zajedno i da ne želi da ima bilo kakve probleme.

Prostitutke

Prostitutke | Foto: AP

– Ne želim ja da radim policijski posao, neka oni dođu i ispitaju pojedince odakle im automobili od po 10.000 ili 20.000 eura i kuće na tri sprata. Nije nikakva tajna da se ovde mogao naći gram heroina za 15 ili 20 eura – kazao je ovaj meštanin Konika.

Osim droge na Koniku je veoma rasprostranjena i prostitucija. Meštani nerado pričaju o tome, ali je očigledno da je i to nerešiv problem.

– Najgore je što pomoć dobijaju pogrešni ljudi. Ranije se dešavalo da evropske organizacije pomognu pre zime sa drvima, a da ih oni što su dobili prodaju. Neki su to radili da bi imali za heb, a neki su imali para, ali su dobijali pomoć i prodavali drva – kaže jedan od meštana Konika.

Poslednji komentari
  • he bureque Vreme: 12.09.2014 10:17h

    "Da budemo ko Montekarlo,da nam Sutjeska ne igra u neko blato u Srbiju neg u ligi sampiona"

  • Nagual Vreme: 12.09.2014 12:14h

    U tekstu nije napisano najbitnije.. da su Vrela Ribnicka i Konik naselja u kojima stanuju pripadnici romske nacionalisti i azilanti sa bliskog istoka koji su tamo smesteni

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP