Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KO JE DRŽAVNI TUŽILAC NOVE RUSKE REPUBLIKE

Seksi Natalija zavodi red na Krimu!

Autor: Ekipa Alo! | 20.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Lepša strana krize! Situacija na Krmu je i dalje napeta, dan nakon što je predsednik Rusije sa krimskim zvaničnicima potpisao sporazum kojim će ovo poluostrvo postati 22. republika u sastavu Ruske Federacije.

Lepša strana  krize na Krimu:  Natalija Poklonskaja

Lepša strana krize na Krimu: Natalija Poklonskaja

Dok međunarodna zajednica i zvanična Moskva „ratuju“ raznim saopštenjima i osudama, u žižu javnosti ušla je Natalija Poklonskaja (33), novi državni tužilac Krima. Ova seksepilna plavuša je postala popularna nakon što ju je na visoku funkciju izabrao Vladimir Putin, predsednik Rusije.

Vladimir  Putin

Vladimir Putin

Hilari: Putin prekraja granice Evrope!


Hilari Klinton, bivša američka državna sekretarka, izjavila je da Vladimir Putin pokušava da prekroji granice Istočne Evrope i izrazila nadu da neće doći do novog Hladnog rata. Klintonova je potencijalni kandidat na predsedničkim izborima u SAD 2016. Oglasila se i Julija Timošenko, bivša premijerka Ukrajine, koja je Putina uporedila sa Hitlerom.

Nataliju je u javnosti predstavio Sergej Aksijonov, predsednik saveta ministara. Natalija je ubrzo održala i svoju prvu konferenciju za medije, na kojoj je u vojničkoj uniformi oštro osudila ekstremiste u Kijevu, a nove ukrajinske vlasti proglasila „đavolima do koske“.

„Učiniću sve da se na Krimu poštuje zakon. Ne plašim se istine i uvek ću govoriti istinu“, poručila je Natalija, čije su se seksi fotke sa Fejsbuka i drugih društvenih mreža ubrzo proširile po internetu.

U međuvremenu, oko 200 pripadnika proruskih snaga i pripadnika krimskih jedinica za samoodbranu zauzelo je bazu ukrajinske mornarice u Sevastopolju. U toj akciji nije ispaljen nijedan metak. Na ulazu u bazu podignute su tri ruske zastave, a ispred kapije, prema navodima očevica, stoje trojica naoružanih ljudi.

Odlučna do kraja:  Natalija u vojnoj uniformi

Odlučna do kraja: Natalija u vojnoj uniformi

U Simferopolju su ubijene dve osobe - pripadnik jedinica za samoodbranu i ukrajinski vojnik, a još dvojica ranjena kada su snajperisti otvorili vatru sa delimično prazne zgrade u blizini ukrajinskog vojnog istraživačkog centra. Jedan snajperista je, navodno, priveden, a drugi se nalazi u bekstvu. Iz Kijeva je poručeno da se ukrajinske trupe neće povući sa Krima.

Detalj sa karnevala u Veneciji

Detalj sa karnevala u Veneciji

Za nezavisnost nek se pripreme Venecija, Teksas, Baskija...


U Veneciji se od nedelje održava nezvanični, petodnevni, i to onlajn referendum o otcepljenju od Rima, a organizatori tvrde da je do utorka u 18 glasalo već skoro milion stanovnika. Mletačka Republika je skoro 1000 godina bila samostalna. Referendum na Krimu, koji zapadne zemlje ne priznaju, mogao bi da utre put ka nezavosnosti i drugim regionima kao što su Baskija i Katalonija u Španiji ili Teksas u SAD, koji takođe ima jak separatistički pokret.

Poslednji komentari
  • boban Vreme: 20.03.2014 09:36h

    samo napred!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP