Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SKRNAVLJENJE ZBOG ŠAKE DOLARA

Soul legendi Džejmsu Braunu odsekli noge u borbi za njegovo nasleđe od 65 miliona dolara!

Autor: Mirror | 11.08.2014 - 08:26:00h | Komentara: 0

Telo preminulog pevača je bukvalno presečeno na pola nakon što je sudija naredio DNK test kako bi se utvrdilo da li je Braun otac sina svoje udovice Tomi Rej.

Džejms Braun

Problemi i nakon smrti: Džejms Braun

Kum soula Džejm Braun, čiji su pokreti na bini inspirisali generacije, morao je da ostane bez svojih nogu gorkoj u borbi za njegovo nasleđe od 65 miliona dolara!

Telo legendarno pevača, koji je preminuo 2006. godine, je do sada 14 puta premeštano i otkopavano zbog borbi njegove porodice oko nasleđa. Sada je njegova udovica Tome Rej (42) otkrila kako je sudija naredio da se pevačevo telo bukvalno preseče na pola kako bi se spreoveo u delo DNK test koji bi mogao da bude relevantan dokaz da li je on otac njenog sina Džejms Džuniora.

- Oni nisu mogli da urade normalno DNK testiranje zbog tečnosti za balsamovanje koja se nalazi u njegovom telu, tako da su morali da odseku njegove noge kako bi došli do koštane srži - tvrdi njegova udovica i dodaje da joj je bilo veoma teško kada je saznala da to mora biti urađeno.

Tomi Rej / Foto: Profimedia

Tomi Rej sa sinom Džejms Džuniorom / Foto: Profimedia

-  Mom suprugu, najvećem plesaču na svetu, odsekli su noge u smrti - potvrdila je Tomi Rej.

Borba oko pevačevog nasleđa u njegovoj porodici je bila toliko velika da je njegovo telo bukvalno kružilo po SAD, dok na kraju nije sahranjen u bašti svoje najstarije ćerke u Džordžiji.

- To je bila poslednja uvreda za Džejmsa - rekla je njegova udovica.

Tomi, koja je bila i jedna od pratećih vokala legende soul muzike, rekla je da Džejms želeo na samrti da mu se napravi memorialno mesto slično Elvisovom Gejslendi, kako bi fanovi mogli da ga posećuju i nakon smrti.


Udovica je dodala da je o ovoj temi često pričala sa Braunom.

- Želeo je da našu kuću na južnoj Kaliforniji, pretvorimo u memorijalni centar, kao Grejslend i tamo je želeo mauzolej - rekla je Tomi Rej.

Braun, o kome je film napravio lično Mik Džeger, umro je od srčanih problema pre osam godina. Njegovo telo je bilo bukvalno tri meseca na ledu pre sahrane usled komplikacije usled organizovanje posmrtne službe.

Svoj testament je potpisao u avgustu 2000. godine, deset meseci pre no što je rođen Džejms Džunior i skoro godinu dana pre no što je oženio Tomi Rej, koja je bila mlađa od njega 39 godina.

Tomi Rej / Foto: Profimedia

Tomi Rej pokazuje tetovažu sa likom svog preminulog supruga  / Foto: Profimedia

Ona tvrdi da je pevač kasnije potpisao drugi testament koji je "misteriozno nestao" a u kome je navedemo da polovinnu svog bogastva ostavlja njoj a polovinu poklanja u humanitarne svrhe.

Ipak, Braunovih šestoro dece tvrde da zahteve njegove udovice za nasleđem nije pravno utemeljen zato što se pevač još 1980. godine podvrgao vazektomiji. Zbog ovih tvrdnji je sudija i naložio DNK testiranje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP