Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

TAKO TO RADE NEMCI

Srbin pljačkao zlataru pa dobio čekić u glavu

Autor: vesti-online.com | 26.06.2014 - 14:14:00h | Komentara: 3

Dvojica razbojnika upala su u zlataru Goldstube u centru Minhena i pokušala da je opljačkaju. Jedan od njih je Nikola J. (37), državljanin Srbije, a pretpostavlja se da su obojica članovi bande Pink pantera.

Kada su upali u zlataru zatekli su četiri osobe. Prodrali su se na engleskom jeziku da svi legnu na pod. Jedan od njih počeo je da uzima skupocene satove i nakit, dok je Nikola J. pazio na vlasnika Marka Helenrajnera (48), njegovog sina Morica (21) i dvoje mušterija.

Pljačkaš zlatare u novom Sadu

Ilustracija

Otac i sin su počeli u jednom trenutku da pružaju otpor pljačkašima, pa je otac uspeo da otme pištolj razbojniku koji je iz vitrina uzimao skupocen nakit, ali je Helenrajnera nekoliko puta Nikola J. udario čekićem u leđa. Tada je sin skočio na srpskog razbojnika i uspeo da mu otme čekić. Dvojica razbojnika su počela da beže iz zlatare. Za Nikolom J. je pojurio mlađi Helenrajner i kako bi ga zaustavio bacio čekić za lopovom.


- Čekić je pogodio tog mladića u glavu i on je pao na zemlju, pa je zadobio dodatne povrede glave jer je udario o asfalt. Ubrzo su došli policija i Hitna pomoć koji su ga odvezli u jednu bolnicu u Minhenu - kaže jedan od svedoka pljačke.

Nikola J.

Pljačkaš Nikola J. čeka hitnu pomoć sa lisicama na rukama

Za drugim razbojnikom policija još traga. On je sa plenom vrednim oko 50.000 evra uspeo da stigne do skutera koji je bio u blizini i pobegne. Policija je kasnije našla motor kojim je pobegao sa mesta pljačke.


Posle ove drske pljačke u centru Minhena, nemački mediji pišu da je najverovatnije u pitanju akcija poznate balkanske pljačkaške bande Pink panter.

Poslednji komentari
  • DRAGAN Vreme: 26.06.2014 18:52h

    krade tudje neka mu je razbio glavu

  • Sredoje Vreme: 27.06.2014 03:07h

    Tako mu i treba!

  • Belgrade Crime Vreme: 27.06.2014 17:45h

    Pink Panteri nikada ne idu u duetu, uvek ih je +5 i ne beze skuterima nego jacim automobilima i motorima, pa cak i autobusima...I nikada ne pricaju kada pljackaju, ili medjusobno...Sto znaci da je tvrdnja da su ovo Pink Panteri netacna...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP