Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

DRAMA U EMIRATIMA

Srpkinja kidnapovana i pretučena u Dubaiju!

Autor: Kurir | 08.07.2014 - 11:32:00h | Komentara: 3

Kanzasu S. (28) počelo suđenje zbog optužbe da je pijan odbio da iz kola pusti našu državljanku S. B. (28); Pošto mu se suprotstavila, optuženi ju je udarao po glavi i telu i čupao za kosu

Pokušao da kidnapuje poznanicu

Pretukao je posle večere | Foto: Shutterstock

 

Kanzas me je išamarao, udarao po glavi, šutirao po telu i iščupao mi nekoliko pramenova kose! Nije mi dozvolio da izađem iz njegovih kola pa sam morala da iskočim. Bio je toliko besan i nasilan da sam mislila da neću izvući živu glavu!

Optuženi nasilnik
SLUČAJNO SAM JE POVREDIO

Kanzas S. je na saslušanju u policiji izjavio da je sprečavao S. B. da napusti kola u pokretu kako se ne bi povredila.
- Priznao je da nije dozvolio ženi da izađe iz kola i rekao je da joj je slučajno povredio usnu dok je pokušavao da uzme svoj mobilni telefon od nje - prenose mediji iz Dubaija.

Ovo je pred sudom u Dubaiju izjavila Srpkinja S. B. (28), koju je prošle godine kidnapovao i pretukao Kanzas S. (28), carinski inspektor iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Srpkinja, koja radi u jednoj računarskoj kompaniji, preživela je filmsku dramu pošto je pristala da s Kanzasom izađe na večeru.
- Kanzas me je 23. avgusta 2013. godine pozvao telefonom na večeru. Na njegov predlog parkirala sam svoj automobil i prešla u njegov. Večerali smo u hotelu „Siti festival“, a Kanzas je sve vreme pio alkohol - ispričala je S. B. na suđenju koje je u ponedeljak počelo u Dubaiju.

Nije hteo da stane

MIP: IZ MEDIJA SMO
ČULI ZA OTMICU

Iz Ministarstva spoljnih poslova kažu da je Ambasada Republike Srbije u Abu Dabiju sa slučajem S. B. upoznata iz dnevnih novina u UAE.
- Do sada se ambasadi za pomoć nije obraćala nijedna državljanka Srbije, ali ambasada nastoji da, u kontaktu sa nadležnim organima UAE i na druge načine, dođe do saznanja neophodnih za pružanje konzularne pomoći i zaštite naše državljanke - naveli su iz ministarstva.

Kad su oko 23 sata napustili restoran, S. B. je zamolila svog prijatelja da je odveze do njenih kola, ali je on krenuo u suprotni kraj grada.
- Rekla sam mu da idemo pogrešnim putem, ali nije reagovao. Onda sam ga zamolila da zaustavi kola da izađem, ali nije hteo, već je ubrzao! Tada sam otvorila vrata od kola u pokretu, međutim, uspeo je da me spreči da iskočim - prepričala je dramu Srpkinja.
Prema njenim rečima, Kanzas se tada razgoropadio i počeo da je udara.
- Opalio mi je nekoliko šamara i udarao me po glavi i telu. Borila sam se s njim i nekako uspela da po drugi put otvorim vrata i da izbacim noge. Tada me je uhvatio za kosu i vratio unutra. Toliko me je jako počupao da mi je otpalo nekoliko pramenova kose - rekla je uznemirena S. B. Ona je uspela da se spase od pijanog nasilnika kad su došli do raskrsnice u kojoj je automobil morao da uspori.

Pobegla taksijem

- Tek sam iz trećeg pokušaja uspela da iskočim iz auta. Na sreću, ugledala sam taksi i odmah sam rekla taksisti da me vozi u policiju. Dala sam policajcima njegovu registraciju, pa su ga ubrzo uhapsili - završila je

ČINJENICE
Povrede S. B.

- Povreda levog oka
- Povreda butine
- Modrice na rukama
- Rasekotine na nogama
- Počupana kosa

svedočenje S. B.

Kanzas S. je optužen zbog sprečavanja S. B. da napusti automobil, kao i zbog nanošenja teških povreda.
- Optuženi se nije pojavio na prvom ročištu, pa je suđenje odloženo za 17. jul - rekli su iz suda u Dubaiju za tamošnje medije.
Poslednji komentari
  • maja Vreme: 08.07.2014 12:03h

    Gde nadje Kanzasa,da je bar Murat,Mehmed...sta je uopste trazila i njegovom autu...valjda je mislila da je zove na veceru da vezu goblene.

  • mina Vreme: 08.07.2014 15:26h

    Pa sta je mislila,da ce da je vodi samo na veceru,radi tamo i zna kakvi su,sta se pravi naivna

  • slavica Vreme: 09.07.2014 13:17h

    Zena ima pravo da nasilnika odbije posle večere da nastave druženje, šta on misli, ako je platio večeru da ju je kupio....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP