Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

OD DNA DO VRHA!

Stajao je na ogradi mosta spreman da se ubije, a onda je podigao zemlju na noge (VIDEO)

Autor: Metro.uk | 30.01.2014 - 10:57:00h | Komentara: 0

Džoni Bendžamin koji ima samo 26 godina stajao je na ogradi mosta spreman da sebi oduzme život, neočekivana ljubaznost spasla ga je sigurne smrti, a on je odlučio da se oduži i zavapio - pomozite mi da pronađem Majka!

Džoni pati od oblika šizofrenije i u trenutku neurčaunljivosti hteo je sebi da oduzme život. Ipak, jedan čovek ga je spasao, a on ga je prozvao "Majk" i odlučio da ga pronađe. U današnje vreme kada vas neko gurne i ne kaže "izvini" Džoni je pokrenuo internacionalnu kampanju, samo da bi rekao "hvala".

Džoni i Nil

Džoni i Nil | Foto: Rethink

Ispostavilo se da se "Majk" zove Nil i da nije imao sumnje na koga se potraga odnosi.

"Nisam mogao da verujem kada sam video kampanju. Godinama sam se pitao šta se desilo sa njim, a sada znam i mnogo mi je drago što mu dobro ide", rekao je spasitelj.

Nil, lični trener po zanimanju, pristao je da se sretne sa Džonijem a ponovni susret prošao je emotivno.

"Kada smo se videli Džoni mi je rekao da je naš susret na mostu potpuno promenio njegov život. Bilo je tako lepo to čuti. Nisam mislio da je moj postupak grandiozan, prosto sam uradio ono što bi svako učinio na mom mestu. Nisam mu rešavao probleme, samo sam ga slušao", iskren je Nil i dodaje "ruku na srce, Džoni je jedan od najpristojnijih momaka koje sam ikada upoznao i sjajno je videti ga kako se smeje. Sigurno ćemo ostati u kontaktu". A Džoni? On je presrećan:

"Osećam se kao da sam dobio na lutriji. Van sebe sam od sreće. Mnogo mi je laknulo kada sam konačno uspeo da kažem 'hvala ti'. Tog dana na mostu moj život je dotakao dno. Sada, kada sam upoznao Nila osećam kao da sam zatvorio krug propasti u mom životu i ostavio to iza sebe. On je divan čovek, svakom želim takvog prijatelja. Znate, nadam se da će moja priča i ono što je Nil uradio za mene pomoći nekome - saslušati nekoga je ogromna podrška, posebno za osobu u teškom mentalnom stanju, kaže zahvalni mladić.

Inače, kampanja "Pomozite mi da nađem Majka", toliko je buknula da su Džoniju pomogli i Stiven Fraj, Boj Džordž, kao i zamenik premijera Veliki Britanije Nik Kleg.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP