Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

BELA KUĆA UVODI NOVA PRAVILA

Stop za selfije s Obamom!

Autor: Ekipa Alo! | 08.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dosta je bilo! Bela kuća planira da uvede zabranu selfija sa predsednikom, nakon što je lik Baraka Obame iskorišćen u promotivne svrhe za „Samsung“!

Ptičicaaaaaa za reklamu: Dejvid Ortiz i Barak Obama

Ptičicaaaaaa za reklamu: Dejvid Ortiz i Barak Obama

Skandal je izazvao Dejvid Ortiz, popularni bejzbol igrač i as Red soksa, koji je prošle srede snimio selfi sa predsednikom Barakom Obamom. Kasnije je ta fotka iskorišćena za promociju novog modela telefona jer Ortiz ima potpisan reklamni ugovor sa „Samsungom“!

Oni su mentalno bolesni: Obama, Kameron i Toring

Oni su mentalno bolesni: Obama, Kameron i Toring | Foto: Profimedia


„Predsednik nije znao da će njegov selfi sa Ortizom biti iskorišćen u reklamne svrhe. Već smo kontaktirali sa korejskom kompanijom kako bi se ispravio ovaj nesporazum. Zbog toga se u Beloj kući razmišlja sa se ubuduće zabrani slikanje selfija sa predsednikom“, rekao je den Fajfer, savetnik Bele kuće u šou programu „Lice nacije“.

Selfi Obame i Ortiza je privukao više od 38.000 retvitova, uključujući i retvit od „Samsunga“, koji ima čak 5,2 miliona pratilaca. Ovo nije prvi put da Obamin selfi izaziva kontroverze. Naime, u decembru prošle godine selfi koji su snimili Obama, Dejvid Kameron, premijer Velike Britanije i Hele Toring, premijerka Danske, na sahrani Nelsona Mandele, legendarnog borca protiv aparthejda, izazvao je salvu osuda. Taj selfi je naljutio i prvu damu SAD Mišel Obamu, koja je navodno posle Baraku održala bukvicu u Beloj kući.

Nakon što je Obama nehotice  snimio reklamu za jednu  kompaniju, ubuduće će biti  zabranjeno fotografisanje  iz ruke sa predsedn

Nakon što je Obama nehotice snimio reklamu za jednu kompaniju, ubuduće će biti zabranjeno fotografisanje iz ruke sa predsednikom | Foto: Profimedia

Ko snima selfi - mentalno bolestan!


Američka psihijatrijska asocijacija (APA) na sastanku svog upravnog odbora službeno je potvrdila da je “selfie”, odnosno fotografisanje samog sebe, u stvari mentalni poremećaj! „Selfi je mentalni poremećaj, a definiše se kao opsesivna želja za fotografisanjem samog sebe i postavljanje fotografija na društvenim mrežama zbog nedostatka samopoštovanja i popunjavanja praznine u intimnom životu“, tvrde u APA.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP