Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

TITANIK U MALOM

Stravičan snimak brodića koji tone dok putnici skaču u more! (VIDEO)

Autor: Blic.rs | 31.01.2014 - 19:40:00h | Komentara: 0

Na dramatičnom video snimku zabeležen je trenutak u kome je turistički brodić krcat putnicima velikom brzinom započeo da tone, negde između dva ostrva na Tajlandu. U panici i vrišteći, turisti su skakali s palube tražeći spas, a pošto im je u pomoć pritekao drugi brod koji se nalazio u blizini, svih trinaestoro turista je spaseno.

Putnici panično skaču u vodu

Putnici panično skaču u vodu

 Brodić po imenu “Aladin” potonuo je u roku od samo nekoliko minuta, tako da je situacija bila zaista ozbiljna. Neki od putnika su nakon skoka uspeli bezbedno da izrone, dok je druge vrtlog plovila koje tone usisao pod vodu, tako da je zaista pravo čudo što niko nije izgubio život.


Švedski ronilac Denis Karson (43), koji je brodić koji tone i dramatično spasavanje snimio sa broda “Petar Pan”, koji se srećom zatekao u blizini i odmah pritekao u pomoć, kaže da je u pitanju bila zaista puka koincidencija, i da nakon dramatičnog prizora ljudi koji se naglavačke bacaju u vodu i sam jedva može da poveruje da su na kraju ipak svi sačuvali živu glavu.

U vreme kada je potonuo, između ostrva Bon i Tačai na jugu Tajlanda, Aladin se već četvrti dan nalazio na avanturističkom putovanju za ljubitelje ronjenja.

Incident se dogodio samo tri meseca nakon što je šestoro turista poginulo u udesu preopterećenog trajekta, koji se prevrnuo i potonuo u blizini tajlandskih obala. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP