Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

EKSPLOZIJA

Striptiz bar odleteo u vazduh!

Autor: Ekipa Alo! | 25.11.2012 - 07:15:00h | Komentara: 0

U eksploziji koju je uzrokovalo curenje gasa prekjuče je uništen striptiz klub u centru Springfilda, a najmanje 18 ljudi je povređeno. Kako prenosi CBS televizija pozivajući se na policiju, pored bara teško je oštećeno još dvadesetak zgrada, a u rasponu od tri bloka na svim zgradama su popucali prozori. Policija je započela opsežnu istragu o mogućem uzroku eksplozije.

„Mislili smo da je zemljotres. Grad sada izgleda kao ratna zona”, kažu očevici

„Mislili smo da je zemljotres. Grad sada izgleda kao ratna zona”, kažu očevici | Foto: AP

“Pravo je čudo da niko nije poginuo”, rekao je guverner Masačusetsa Tim Marej, dok je policijski narednik Džon Dilejni kazao da epicentar eksplozije izgleda kao mesto koje je pogodio projektil.


“Mislili smo da nas je zadesio strahovit zemljotres. Ovaj deo grada sada izgleda kao ratna zona”, govorili su uznemireni građani Springfilda, koje je strahovit prasak digao na noge u ranim jutarnjim satima. Sat vremena pre eksplozije alarmirani su vatrogasci jer je bilo prijavljeno curenje gasa. Odmah je započela evakuacija gostiju noćnog kluba, što je spaslo živote na desetine ljudi. Fotografije koje su objavili lokalni mediji prikazuju razbijene prozore, pukotine na putu i brojna vozila Hitne pomoći.

Gradonačelnik Springfilda Dominik Sarno rekao je da je zgrada eksplodirala u vreme kada su se radnici, policajci i vatrogasci odazvali na dojavu o curenju gasa. Među povređenima ima devet vatrogasaca, dva policajca, četiri radnika kompanije za gas, dva građanina i jedan gradski činovnik. Svi povređeni su prebačeni u dve gradske bolnice i niko nije životno ugrožen. Springfild je posle Bostona drugi grad po veličini u Masačusetsu, sa 150.000 stanovnika, i sedište je Kuće slavnih NBA košarkaške lige.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP