Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

DAKLE, HIT!

Svastika ga odala: Kameron je zaspao na mojoj svadbi! (FOTO)

Autor: Tanjug | 20.09.2013 - 17:00:00h | Komentara: 0

Da političari nisu supremeni i da ih povremeno savlada umor, dokaz je britanski premijer Dejvid Kameron koji je snimljen kako spava na porodičnom venčanju.

Malo mu se prispavalo: Dejvid Kameron

Malo mu se prispavalo: Dejvid Kameron | Foto: Instagram

Samo što se vratio sa iscrpljujućeg samita G20, Kameron je morao da prisustvuje svastikinom venčanju. U jednom trenutku, premijer očigledno više nije mogao da izdrži i predao se snu.

U britanskim medijima je danas osvanula fotografija mlade, Alis Šefild, iza koje se može videti Kameron kako, izuven, spava na krevetu sa baldahinom.

"Ko se to relaksira na krevetu sa baldahinom?", pita se list "Tajms" koji je fotografiju uspavanog premijera objavio na svojoj naslovnici.

Fotografija je snimljena 7. septembra u Jorku, na severu Engleske, na venčanju 32-godišnje polusestre Kameronove supruge Samante. Svadba je održana neposredno po premijerovom povratku sa samita G20 u Sankt Peterburgu.

Nekoliko sedmica ranije, Kameron je uslikan na plaži u Kornovu kako presvlači kupaće gaće ogrnut peškirom sa likom Mikija Mausa.

Britanskog premijera često optužuju za "chillaxing", što je kovanica nastala od reči "relaxing" (opuštanje) i chilling out (kuliranje), nakon što je priznao da nedeljom ima običaj da popije četiri čaše vina i da igra tenis protiv mašine koju je nazvao "Kleger" po zameniku premijera Niku Klegu.

Njegovu sposobnost da razdvoji privatni od političkog života njegovi simpatizeri smatraju izuzetnim talentom, dok njegovi protivnici u tome vide preteranu ležernost.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP