Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

RA DO VAN III

Sve što niste želeli da znate o Kim Džong Unu!

Autor: M. S. P. | 05.04.2013 - 23:11:00h | Komentara: 6

Mladi severnokorejski lider Kim Džong Un, zbog kojeg se cela planeta poslednjih dana pribojava moguće nuklearne kataklizme, komotno bi mogao da se uklopi u opise iz kultne domaće pozorišne predstave "Radovan III", s obzirom na količinu kontradiktornih informacija o njegovom liku u delu.

Tamošnji mediji nazvali su ga "najboljim vođom ikada", čuveni košarkaš Denis Rodman opisao ga je kao "normalnog tipa", ali izgleda da je istina na nekoj trećoj strani…

Kim

Imamo li mi to u prirodnoj veličini? | Foto: KCNA

Novi "veliki vođa" ima 29 ili 30 godina, a porodični kuvar Kendži Fudžimoto tvrdi da je 1983. godište, te da je rođen 8. januara - isto kada i Elvis Prisli.
Ima suprugu Ri Sol Džu, ali niko ne može sa sigurnošću da potvrdi da li su u zvaničnom braku, kao ni da li imaju dece, pa se često pojavljuju različite informacije. Mediji iz susedne Južne Koreje navode da je prva dama bivša navijačica i pevačica.

kim

Sneg je napadao ovoliki | Foto: KCNA

 Kim se školovao u Švajcarskoj od 1998. do 2000. godine, pod imenom Pak Un. Direktor škole Peter Buri izjavio je da nikada nije video njegove roditelje, a zaposleni u toj ustanovi su ga opisali kao vrednog i ambicioznog.

"Najbolji od svih" je i velik ljubitelj košarke, a idol mu je Majkl Džordan. Iako ne deluje tako, školski drug je za njega izjavio da uopšte nije trapav na terenu. Štaviše, navodno je odličan plejmejker. Drugi drugar iz švajcvarskih dana izjavio je da Kim mrzi da gubi.

kim

Ar ju tokin tu mi? | Foto: KCNA

 Kim obožava brendiranu odeću i u vreme školovanja imao je veliku kolekciju "Najk" patika, a njegova supruga je velikih fan "Diorovih" torbica.


Interesantna je i činjenica da mladi vođa ima jedinstvenu frizuru u svojoj domovini. Na listi 28 dozvoljenih muških frizura, ne nalazi se njegova!
Kim takođe voli i da peva i pleše. Omiljena pesma mu je "Brother Louie" benda "Modern talking", a kako je izjavio Rodman, najviše voli disko muziku iz osamdesetih godina.

Kim

Ja bih ovde proterao jednu atomku | Foto: KCNA

Što se fizičkog izgleda tiče, primetan je višak kilograma, a južnokorejska štampa tvrdi da je nakon smrti majke, koja je 2004. umrla od raka, počeo puno da jede i pije.

Velika fizička sličnost sa Kim Il Sungom bila je povod da državna agencija demantuje glasine da se podvrgnuo plastičnim operacijama ne bi li ličio na dedu, kog je narod više voleo nego njegovog oca.
Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 06.04.2013 10:03h

    Ne razumem naslov ovog stiva.Covek je ambiciozan,ne voli da gubi,dobar je u sportu,voli muziku,prijatelji i narod ga cene,skolovan je,neda na svoj narod,levicar je... u cemu je problem?

  • Levičar Vreme: 06.04.2013 12:46h

    Gavrilovicu, problem je sto je decko dileja. Ako krene u rat, ima da pogine milione nevinih ljudi, zato sto hoce da se dokazuje. U njegovoj drzavi svi moraju jednobrazno da se oblace, zene da imaju samo 18 frizura, a njegova supruga živi kao da je sa engleskog dvora. i on živi kao princ. Daj čoveče. Ne volim Ameriku, niti ću ikada voleti imperijaliste. Kumunista sam, ali S. koreja je baš primer gde jedan čovek uništava 24 miliona ljudi. i to nema veze sa levičarskim idejama.

  • miksx Vreme: 06.04.2013 12:48h

    Problem je sto mu narod gladuje i zivi lose.

  • Brale Vreme: 06.04.2013 13:15h

    Pa problem je izgleda u višku kilograma...

  • repus Vreme: 06.04.2013 15:28h

    проблем је у томе што само он и још врло врло мали број људи у северној кореји може да има што је нормално за сваког човека сем за обичног грађанина северне кореје и не да има њима је забрањено и да мисле о тим стварима доказ је да само он има овако грозну фризуру а сви остали укалупљену

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP