Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ZA VRAT IM DIŠU LAVOVI I STRELCI

Svetom vladaju Škorpije!

Autor: Ekipa Alo! | 13.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Može vam se činiti neozbiljnim pitanje da li je sudbina jedne nacije ili sveta zapisana u zvezdama, ali odgovor može biti veoma zanimljiv. Naime, statistika pokazuje da je najveći broj šefova država rođen u znaku Škorpije! Oni su lideri u čak 22 države, a među njima su premijer Australije Toni Abot i iranski predsednik Hasan Ruhani. Ekipu Škorpija mogla bi da pojača i kandidatkinja za predsednicu SAD Hilari Klinton, koja je takođe Škorpija, pod uslovom, naravno, da bude izabrana.

Bilova supruga  će sa trona skinuti  jednog Lava  - Baraka Obamu

Bilova supruga će sa trona skinuti jednog Lava - Baraka Obamu | Foto: Profimedia

Iza Škorpija slede, logično, Lavovi! Ima 18 lidera rođenih u znaku kralja životinja, među kojima su od zvučnijih imena predsednik SAD Barak Obama i prvi čovek Francuske Fransoa Oland. U predsedničkim foteljama sedi i isti broj Strelaca, a slede ih u stopu Blizanci, koji su na čelu 17 država. Rođendane tada među ostalima slave čelnici Bosne i Hercegovine, Mađarske, Bugarske i Ukrajine... Rakovi su na vlasti u 16 država sveta, a među njima su Nemačka, Kina, Ujedinjeni Arapski Emirati...

Vladimir  Putin drma  svetom iako  je Vaga, kojih  nema mnogo  među  vladarima

Vladimir Putin drma svetom iako je Vaga, kojih nema mnogo među vladarima | Foto: Profimedia


U znaku Bika rođeni su i Adolf Hitler i Sadam Husein, ali i 13 sadašnjih predsednika država, među kojima su oni iz Iraka, Finske, Švajcarske, Kanade i Hrvatske. Ribe vladaju u 15 država, a u znaku Vage rođeni su lideri Velike Britanije, Češke, ali i neprikosnoveni vladar Rusije Vladimir Putin.

Najmanje je vjerovatno da će u predsedničku fotelju sesti oni rođeni u znaku Device, jer su one na vlasti trenutno u tek 12 država, među kojima je i crnogorski predsednik Filip Vujanović, ali i čelnici Slovenije i Makedonije. Naš predsednik Tomislav Nikolić rođen je u znaku Vodolije.

Kad Škorpija želi, ona dobije!


„Ja želim” je ključni izraz za osobe rođene u znaku Škorpije. Fantastični su u upravljanju, rešavanju i kreiranju. Kada Škorpija postavi cilj, nema odustajanja. Njihova sposobnost da se fokusiraju zajedno sa odlučnošću čini ih veoma sposobnim menadžerima. Nisu skloni sklapanju poslovnih prijateljstava, više vole da se posao dobro uradi. Neće se puno izražavati i pokazivati emocije. Odličan lider!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP