Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

UŽASI RATA U UKRAJINI

Tenk pregazio devojčicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor: Tanjug | 17.03.2015 - 08:23:00h | Komentara: 0

U gradu Konstantinovka na istoku Ukrajine je došlo do sukoba izmedju vojske i lokalnog stanovništva nakon pogibije jedne osmogodišnje devojčice, koja je stradala kad je na nju na ulici naletelo oklopno vozilo ukrajinske vojske.

Tenk

Tenk | Foto: Screenshot "Youtube"

Ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je do nesreće došlo juče kad je vojno vozilo naletelo na troje pešaka, od kojih je devojčica preminula, a žena i beba u kolicima su prevezeni u bolnicu, prenosi sajt Raša tudej.
Lokalni mediji pišu da se vozilo sa ukrajinskim vojnicima velikom brzinom kretalo ulicama Konstantinovke, ali je zatim izgubilo kontrolu i pokosilo pešake, dok neki čak navode i da je vozač oklopnog vozila bio pod uticajem alkohola.
Prema navodima svedoka, ukrajinski vojnici su jedva izbegli da ih besni gradjani ne kamenuju, a nešto kasnije je grupa ljudi opkolila vojne barake u gradu, gde su navodno čak i ispaljeni hici u vazduh.
Nakon nesreće su se besni gradjani okupili ispred vojne jedinice stacionirane u lokalnoj školi, zahtevajući da vojska preda one koji su odgovorni za pogibiju devojčice, a gomila je čak navodno zapalila ulaz u spavaonicu vojnika bacivši Molotovljev koktel, navodi Raša tudej.


Tenzije u gradu su i dalje visoke, a policija je dobila ovlašćenja da koristi pravu municiju ukoliko dodje do većih sukoba sa lokalnim stanovništvom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP