Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAŠNO

Terale decu u vrtiću
da se ljube u WC-u!

Autor: Ekipa Alo! | 27.12.2012 - 22:33:00h | Komentara: 0

Roditelji devojčice koja pohađa vrtić "Dečiji grad" na Mojmilu u Sarajevu ispričali su u javnosti da su tri učenice Srednje medicinske škole "Jezero", koje u vrtiću obavljaju praksu na silu naterale njihovu ćerku da se ljubi sa drugom iz grupe i da ju je vaspitačica angažovala da vodi decu u toalet, piše portal Klix. ba.

dečiji grad Sarajevo

Terale decu u vrtiću da se ljube u WC-u! | Foto: radiosarajevo.ba

Majka ove devojčice poslala je nadležnim institucijama pismo u kojem navodi da je saznala da je vaspitačica angažovala njenu devojčicu da prati ostalu decu u WC i da to traje mesecima. Međutim, to nije sve, majka je u pismu opisala kako je došlo i do nesvakidašnjeg incidenta.

"Dakle, juče je moje dete ponovo bilo zamoljeno da odvede druga do toaleta i da ga sačeka u hodniku. Dok ga je čekala u hodniku prišle su joj tri učenice Srednje medicinske škole Jezero, koje u ovom vrtiću obavljaju praksu. Na silu su je uvukle u WC i terale da se ljubi sa svojim drugom. Deca su počela da vrište i plaču", navela je ona.
Vaspitačice su čule vrištanje i odmah dotrčale da ih spasu.
Kako prenosi portal Klix.ba u Srednjoj medicinskoj školi Jezero sazvan je sastanak kojem prisustvuju profesori, roditelji i učenice, kako bi se na pravi način ispitao ovaj slučaj.
Direktorka vrtića "Deca Sarajeva" kaže da nema nameru da išta zataškava, već da stvari namerava da izvede na čistac. Ona, međutim, smatra da je reakcija roditelja možda malo ishitrena.

Radio Sarajevo je za više detalja, kao i pozadinu ove priče, kontaktiro direktorku JU "Djeca Sarajeva", Mirjanu Jovanović-Halilović.

Jovanović-Halilović je istakla kako trenutno ne može davati nikakve detalje o ovom događaju, budući da niko ne zna šta se konkretno dogodilo u vrtiću, dodavši kako će sutra biti održan sastanak sa direktorom Srednje medicinske škole, roditeljima i učenicama kako bi se rasvetlila pozadina priče.

''Iako sam mišljenja da ovakve stvari ne treba zataškavati, kao ni sakrivati od javnosti, ipak verujem da je reakcija roditelja u ovom slučaju bila malo ishitrena'', kazala je Jovanović-Halilović za naš portal, dodavši kako sa Srednjom medicinskom školom "Jezero" imaju jako dobru saradnju od 2009. godine, od kada učenice pedijatrijskog smera obavljaju praksu u sarajevskim vrtićima, te kako dosad nije bilo nikakvih problema.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP