Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

ISCELITELJ ILI PREVARANT PROSUDITE SAMI

Teslinom energijom leči čak i sidu?!

Autor: Ekipa Alo! | 25.10.2013 - 12:43:00h | Komentara: 5

Nikola Tesla je bio jedan od pionira u istraživanju energetskih polja i stremio je otkrivanju izvora ili razređenog pulsa iskonske energije koja postoji svuda u univerzumu. Njegov cilj je bio da iskoristi svoja otkrića i tako obezbedi besplatnu energiju za celo čovečanstv. Ispostavlja se da ta skalarna zračeća energija na kojoj je Tesla radio ima i velika isceliteljske mogućnosti i primenu u dašnjoj medicini. Amerikanac Tom Paladino otkrića našeg poznatog naučnika danas koristi u borbi protiv različitih patogena pa i lečenju side.

Tom Paladino

Iscelitelj ili prevarant?: Tom Paladino

Nakon 25 godina istraživanja Teslinog rada, Paladino tvrdi da je uspeo efikasno da usvoji tu zračeću energiju, koja je još poznata kao i prana. kui, nulta energija, orgon ili skalarna energija, i da njom uspešno na daljinu leči sve patogene bolesti.

Ovaj pionir patogenog čišćenje organizma je srpoveo u delo tehniku koja izaziva da se bakterije, patogeni i virusi sami uništavaju. Čak i bolesti za koje se smatra da su neizlečive, herpes, lajmska bolest, virus HIV-a, Paladino je uspešno uništavao Teslinom energijom kada svoje pacijente podvrgne tretmanu skalarnog talasa svetlosti.

Setila ga se Amerika, ali ne i Srbija: Nikola Tesla

Nikola Tesla

Skalarna energija ima i primenu nutritivnoj terapiji, zato što može da poveže vitamine, minerale, aminokiseline, antioksidanse, fitohemikalije i ostale masne kiseline u ćelijama. Takođe ova energija se koristi u balansiranju čakri (endokrinog sistema).

U doba kada se neke od bolesti sve češće pojavljuju i kada su brojne epidemije, skalarni talasi svetlosti prete da naprave pravu revoluciju u modernoj medicini.

Kako skalarna energija radi?

- Želim da vam pojasnim kako skalarna talas svetlosti ubija patogene. Skalarni talas razbija i preobražava patogene na njegove originalne gradeće  komponente, ugljenik, kiseonik, azot, magnezijum i slično i na taj način organizam koji se leči ih brže uklanja. Ova energija je sposobna da kontroliše fizičku materiju do njenog uništavanja ili ponovnog nastajanja. Izvor ove energije je sunce našeg solarnog sistema ali i ceo univerzum - tvrdi Paladino i dodaje da ova energija nije elektromagnetnog spektra već je to energetski talas koji opstaje nakon što se dva suprotna elektromagneta talasa susretnu i tako sebi ponište svoje električne i magnetne osobine.

- Ja sam uspeo da ovo iskoristim i razvijem tehniku da ovom energijom uništavam patogene. U praksi, ja verujem da ova energija u kratkom vremenu otklanja uzrok bolesti i tako pacijenta rešava bola i mogućih efekata takvog stanja  - tvrdi Paladino koji tvrdi da je njegova životna želja da jednog dana čovečanstvo napokon prihvati ovaj dar i da ga inkorporira u svakodnevni život.

Lečenje preko elektronske pošte!

Paladino tvrdi da Teslinu energiju može slati i na daljinu te na taj način svoje pacijente može lečiti i samo kada vidi njihovu fotografiju. Svi oni koji u ovo veruju mu mogu poslati svoju fotografiju preko elektronske pošte.

Masa zadovoljnih pacijenata!

Na internet sajtu www.selfhealgo.com preko kog Paladino širi svoju priču o skalarnoj energiji možete pročitati i brojna svedočenja njegovih pacijenata koji tvrde da im je on mnogo pomogao. Ovm ljudima je Paladino navodno lečio sve od upale zuba, herpesa do nekih mnogo težih bolesti. Takođ ovde možeta saznati i cene tretmana.

Poslednji komentari
  • hemikos Vreme: 25.10.2013 17:45h

    ovaj ne da je prevarant,nego prevarant na kvadrat.Taj i na daljinski leči.Ovde kod nas takve zatvaraju,a tamo je tobož inspirisan Teslom,izmislio neke cirkuzantske svetleće štapove.Glavno mu je ,izvrši uplatu.Ovo više ni kod naivnih ne prolazi.

  • mr.burns from simpson's Vreme: 26.10.2013 00:12h

    a jer moze da izlechi i kroz mobilni i tablet? :-)

  • Grozni Vreme: 26.10.2013 02:26h

    Ovaj Paladino palamudi...

  • pejapeja Vreme: 26.10.2013 02:47h

    Uzmi radi nesto posteno, ne varaj bolesne ljude magarcino.

  • Nikola Vreme: 26.10.2013 15:35h

    "Nema lazi nema prevare" Imate u BG Gorana marjanovica coveka koji se ozbiljno bavi skalanim talasima i nemoj da propagirate nesto ovako..Zar nam je malo nasih "nadri lekara" jos nam trebaju "uvozni" Goran je drzao predavanja u vise zemalja u svetu.Rusija,amerika i vec....i ne manipulise..pokaze sta ima pokazati..Nikola Lonchar; predsednik i osnivac Teslina Naucna Fondacija USA . Pozdrav

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP