Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

TUGA

Tragedija: Misteriozna smrt Hrvatskog maturanta na ekskurziji

Autor: Jutarnji list | 30.08.2014 - 10:12:00h | Komentara: 0

Mladić je u društvu četrdesetak svojih vršnjaka iz Srednje škole Delnice i u pratnji dvoje profesora bio na maturskom putovanju kojeg je zadnje odredište bilo čuveno špansko mesto Ljoret De Mar nedaleko od Barselone.

Nezvanične informacije govore kako je telo nesrećnog 17-godišnjeg mladića pronađeno na tlu uz jednu novogradnju, a o pronalasku njegovog tela  policiju prvi su navodno obavestili radnici koji su radili na tom objektu.
Šta se tačno dogodilo, kako je i zašto nesrećni mladić došao do te lokacije koja je navodno tri do četiri kilometra udaljena od mjesta gdje se nalazio ostatak delničkih maturanata verojatno će utvrditi istraga.
U Srednjoj školi Delnice umesto planirane redovne sednice Nastavničkog veća održana je izvanredna sednica posvećena samo tom događaju, a po završetku sednice direktor Srednje škole Delnice prof. Zvonimir Imgrund javnosti se obratio i službenim saopštenjem u kojem piše:
'Porodica učenika obaviještena je o nesretnom događaju te u suradnji i uz punu podršku Škole poduzimaju dalje korake koji su nužni. Putnička agencija Obsido Travel kao organizator putovanja u kontaktu je sa Školom, službenim organima u Španiji i sa porodicom nastradalog. Detaljnih informacija za sada nema. Čekaju se službene potvrde".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP