Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SVE MANJE ONIH KOJI DIKTATORA SHVATAJU OZBILJNO

Tresla se gora...

Autor: Ekipa Alo! | 08.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Iz krajnosti u krajnost! Nakon što su pretnje Severne Koreje o upotrebi atomskog oružja protiv Amerike i Južne Koreje svet dovele na ivicu nuklearne kataklizme, sve su glasniji oni koji tvrde da je Kim Džong Un razmaženo derište željno pažnje i da preti ćorcima!

Preti  ćorcima i  papirnim aviončićima: Kim Džong  Un

Preti ćorcima i papirnim aviončićima: Kim Džong Un

Da je situacija daleko od katastrofične, kako je izgledala u četvrtak, svedoči i podatak da je većina stranih ambasada odlučila da ostane u Pjongjangu i ne evakuiše svoje zaposlene. To je jasan znak da ambasadori uprkos oštrim pretnjama mladog diktatora i dalje ne misle da su im životi ugroženi.


Upozorenje Kine!
 

Kina je saopštila da neće toleristati „izazivanje problema“ na svom pragu, navodeći da je zatražila od Severne Koreje da osigura bezbednost kineskih diplomata. Kineski predsednik Sji Đinping izjavio da nijednoj zemlji ne bi trebalo da bude dozvoljeno da remeti mir u svetu, ističući da će Peking odigrati konstruktivnu ulogu u smanjenju tenzije u regionu.

„Ovo je za sada rat rečima“, rekao je Sergej Lavrov, šef ruske diplomatije, dodajući da je od Pjongjanga zatražio i objašnjenje o tome da li se radi o predlogu da se ambasade evakuišu ili je reč o zahtevu.
„Dobili smo jasan odgovor da je reč o predlogu“, rekao je Lavrov.

Aalitičari smatraju da je predlog da se ambasade avakuišu samo manevar poput onog od četvrtka, kada je Kim naredio da se duž istočne obale rasporede rakete srednjeg dometa. Za svaki slučaj, Pantagon je odložio ranije najavljeno testiranje balističkih projektila u Kaliforniji. Upućeni tvrde da Pjongjang zapravo namerava da ove nedelje izvrši testiranje nove rakete srednjeg dometa.

Moja  televizija i utorkom  prenosi Ligu  šampiona!

Moja televizija i utorkom prenosi Ligu šampiona!


Tokom vikenda, na društvenim mrežama su se pojavile brojne šale i parodije na račun Kim Džong Una. „Alo!“ je rešio da objavi neke od najduhovitijih. Ako se ispostavi da su šale preuranjene i da je Kim bio ozbiljan, ionako neće biti važno jer će svet nestati u jednom velikom BUM!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP