Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

KAO IZ HOROR ROMANA STIVENA KINGA

Troje gostiju umrlo u
hotelskoj sobi za dva meseca!

Autor: Blic | 12.06.2013 - 13:40:00h | Komentara: 0

U sobi 225 hotela “Best vestern plus blu ridž plaza” u Bunu, Severna Karolina, preminuo dečak i bračni par. Dečak je podvrgnut autopsiji, koja je pokazala da je preminuo od gušenja, mada rezultati analize krvi još nisu kompletni.

Hotel

Jedanaestogodišnji dečak Džefri Li Vilijams, verovatno je izgubio život zbog trovanja ugljen-monoksidom, saopštila je juče policija.

Majka preminulog dečaka Džini Vilijams (49), koja je zajedno s njim bila u hotelu, u ponedeljak je prebačena u Medicinski centar Uatuaga. Kako se saznaje, probudila se iz indukovane kome, ali je za sada slaba i iscrpljena.

U hotelskoj sobi 225, u kojoj je dva meseca ranije preminuo stariji bračni par Deril Din Dženkins (73) i Širli Me Dženkins (72), otkriven je povišen nivo ugljen-monoksida.

Dečak je podvrgnut autopsiji, koja je pokazala da je preminuo od gušenja, mada rezultati analize krvi još nisu kompletni. Kako je saopšteno iz policije, nedavno dobijeni rezultati analize krvi Derila Dina i Širli Me Dženkins pokazuju da su njih dvoje preminuli od posledica trovanja ugljen-monoksidom.

Dokumenti do kojih je došao “Observer” pokazuju da su inspektori Zdravstvene službe okruga Uatuaga početkom godine ustanovili nedostatke na zatvorenom bazenu hotela.

Činjenica je da se bazen nalazi ispod sobe na drugom spratu gde su se dogodila tri smrtna slučaja. Soba 225 je, naime, neposredno iznad prostorije u kojoj je smeštena peć za zagrevanje vode na gas.

Inspekcija obavljena šestog marta pokazala je da pumpa za bazen nije imala dozvolu organizacije za utvrđivanje industrijskih standarda. U izveštaju je takođe navedeno da u prostoriji za hemiju i opremu bazena nemaju zadovoljavajući ventilaciju.

Od 2001. u Severnoj Karolini od trovanja ugljen-monoksidom umrlo je oko 400 ljudi, a više od polovine je stradalo nesrećnim slučajem. Prema rečima Dejvida Liptona, savetnika za industrijsku higijenu u nadležnoj epidemiološkoj službi Ministarstva zdravlja Severne Karoline, gas bez boje i mirisa putuje kroz zgrade kroz ventilacione otvore i strujanjem vazduha.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP