Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SVI DOKAZI SU PROTIV ATLETIČARA

Tužilac na Pistorijusovom suđenju: Nikada joj nije rekao da je voli!

Autor: E.A. | 10.04.2014 - 21:16:00h | Komentara: 0

U nastavku unakrsnog ispitivanja u četvrtak, Oskar Pistorijus rekao je kako nikada nije verbalno napao Rivu Stinkamp, a žali što nije imao prilike da joj kaže koliko je voli.

Oskar Pistorijus povraćao na suđenju (AP)

Foto: AP

Tužilac Geri Nel izdvojio je nekoliko poruka koje je par razmenio i optužio zvezdu atletike da je vikao na nju i ponašao se sebično. Poruke jasno pokazuju kako ju je nepošteno kritikovao i nije mario o njenim osećanjima.
 
- Nisam se loše odnosio prema njoj - rekao je Pistorijus, a na pitanje je li Riva onda lagala, rekao je:
- Nikada nije lagala!
Nel se osvrnuo na poruku u kojoj se Riva žalila jer joj je Pistorijus prigovarao da je žvakala žvaku te na jednu u kojoj ju je optužio da je koketirala na zabavi.
- Bili ste dovoljno jaki u toj vezi da kažete obuzdaj naglasak, prestani da žvaćeš žvaku - rekao je tužilac, a Pistorijus je tvrdio kako joj je rekao da makne žvaku pre nego što stanu pred kamere.

„Policija veruje da je Stinkampova bila  trudna i da je otkrivanje te tajne gurnulo Pistorijusa preko ivice“, tvrdi izvor lista

Riva i Oskar | Foto: AP

Nel je zatim konstatovao da Pistorijus nikada nije odgovorio na Rivinu poruku 'Ja sam devojka koja se zaljubila u tebe'. Poruku 'Volim te' dobila je dva puta, ali od majke.
- Mislim da Rivini roditelji nikada neće hteti da se sastanu sa mnom. Užasno mi je žao što sam uzeo život njihovoj ćerki -  rekao je Oskar.
- Osim 'bu bu, baa baa' nikada niste napisali dugačku poruku Rivi. Zato što se svet vrteo oko gospodina Pistorijusa - rekao je Nel na sudu u Pretoriji.
Pistorijus već četvrti dan svedoči o ubistvu devojke Rive Stinkamp. Ne priznaje krivicu za ubistvo jer tvrdi kako je zamenio devojku za uljeza. Atletičar i dalje govori da želi da se nađe s njenim roditeljima kako bi se izvinio, piše CNN.

- Mislim da Rivini roditelji nikada neće hteti da se sastanu sa mnom. Užasno mi je žao što sam uzeo život njihovoj ćerki - rekao je Oskar.

Za incident u restoranu u Johanesburgu prošle godine tvrdi kako nije on pucao. Podsetimo, njegov pištolj opalio je ispod stola, a Pistorijus kaže kako se to dogodilo samo od sebe.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP