Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

TRAGEDIJA

U Doboju pronađena tela 20 stradalih

Autor: Agencije | 18.05.2014 - 11:19:00h | Komentara: 0

Obren Petrović, gradonačelnik Doboja ugroženog poplavama, potvrdio je da su na području tog grada pronađena tela 20 osoba.

Doboj

"Strahujemo da u donjem delu grada ima najviše mrtvih. Nismo uspeli te osobe da izvadimo iz vode, još ima tela u vodi", rekao je Petrović.


On je ukazao da taj deo grada nije očišćen i strahuje da će tamo biti najviše stradalih.
Direktor Policije Republike Srpske Gojko Vasić je rekao da će više podataka biti kad se izvrše obdukcija i identifikacija. On je dodao da je na području Šamca stradalo jedno starije lice, koje se okliznulo u bujicu prilikom penjanja uz stubište.
Vasić je naveo da na području Doboja nije bilo prijavljenih nestanaka lica, verovatno zbog nemogućnosti korišćenja mobilne i fiksne telefonije. On je dodao i da su u dobojskoj bolnici rođene tri bebe.

Prema njegovim rečima, u pojedinim delovima Srpske vremenske prilike se stabilizuju, ali se u pojedinim delovima maksimum vodostaja tek može očekivati. Vasić je precizirao da je bujica koju je reka Sana nosila od Sanskog Mosta i Ključa stigla do Prijedora i Novog Grada, ali da se u narednih nekoliko časova očekuje njeno smirivanje.
"Oko Bijeljine je problem zbog visokih vodostaja Save i upitno je da li su nasipi dovoljno visoki da se ta količina vode iskontroliše", rekao je Vasić.
Govoreći o slučaju pljački napuštene imovine u Doboju, Vasić je rekao da policija sa postojećim kapacitetima nastoji da to maksimalno kontroliše, ali da uslovi smanjene vidljivosti zbog isključenja električne energije predstavljaju problem. "Nemamo veliki broj prijava, ali ih tek možemo očekivati kad se stanje smiri i kad se ljudi vrate napuštenim kućama", upozorio je Vasić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP