Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SAMO DA GA NE DELI SA ŽENOM!

U đubre bacio zlato vredno 500.000 $!

Autor: | 27.10.2013 - 08:45:00h | Komentara: 2

Jedan Amerikanac iz Kolorada pretvorio je svoju ušteđevinu od oko pola miliona dolara u zlato i bacio ga u đubre, a sve kako bi sprečio svoju suprugu, koja je podnela zahtev za razvod, da se dokopa svog dela!

Erl Rej Džons (52) svu ušteđevinu pretvorio u zlato,  pa ga bacio na deponiju nakon  što je njegova supruga podnela zahtev za ra

Erl Rej Džons (52) svu ušteđevinu pretvorio u zlato, pa ga bacio na deponiju nakon što je njegova supruga podnela zahtev za razvod

Erl Rej Džons (52) ispričao je na sudu da je blago bacio na deponiji iza motela „Kolorado spring“ kako ne bi morao da podeli ušteđevinu sa suprugom, s kojom se razvodi posle 25 godina braka. On je priložio i dokumentaciju iz banke kako bi dokazao da je ušteđevinu zaista pretvorio u zlato kod dilera dragocenim metalima u Feniksu, u Arizoni. Ali, da li je ili nije bacio zlato na deponiju, još nije utvrđeno.


“Prokleto je tačno, jesam ga bacio”, ljutito je rekao ovaj bivši izvođač radova na suđenju.

“Nemam svedoka”, dodao je on i ne trudeći se da svoj čin nekako i dokaže.
Džons je u septembru uhapšen i zadržan u pritvoru zbog zlostavljanja svoje supruge. U novembru ga očekuje presuda jer je tukao svoju suprugu i zatvarao je u njihovom domu. Njegova supruga Ejpril Džons zatražila je razvod tri nedelje posle nemilog događaja.

Deponija

Deponija | Foto: Reuters

Sud je utvrdio da je Džons podneo ostavku na poslu na kojem je zarađivao 82.000 dolara godišnje jer bi zbog osude mogao da izgubi dozvolu za rad kao izvođač radova u Kolorado Springsu. Nakon što je Ejpril podnela zahtev za razvod, on se preselio u motel iza kojeg je navodno bacio zlato.


Advokat Erlove supruge ispričao je da je ona osiromašila i da pritom ne može da radi u školi kao nastavnica zbog povreda koje joj je suprug naneo. Erl je dodao da bi, da je mogao da podigne ušteđevinu u kešu, šetao unaokolo ulicama deleći ljudima novčanice od po 100 dolara.

Iako je sve što je bačeno na deponiji u vlasništvu deponije, Džonsov čin je protivzakonit, pa bi njegova žena ipak imala pravo na zlato ukoliko se ikad pronađe.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 27.10.2013 19:06h

    laze garant..

  • momazver Vreme: 28.10.2013 18:41h

    Karakter

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP