Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAVIČNO

U kući i šupi pronađeno
pet mrtvih beba, šestu traže!

Autor: E. A. | 03.11.2012 - 09:44:00h | Komentara: 0

Policija je u Poljskoj uhapsila majku Beatu Z. (41) za koju su prvo sumnjali da je ubila petoro dece, međutim otkrili su da je ubila šestoro od njih osmoro koje je rodila u periodu između 1998. do 2012. godine.

Poljski istražitelji su u petak na konferenciji za novinare rekli kako je Beata najverovatnije ubila šestoro dece, a ne petoro, koliko su sumnjali na početku. Za sada je pronađeno pet tela, a se za šestim i dalje traga.
Beata je od 1998. do 2012. godine rodila ukupno osmoro dece, od kojih je samo dvoje sada u životu, stari su 10 i sedam godina, i oduzeti od majke.

Majka

Beata je ubila šestoro od osmoro svoje dece! | Foto: Fakt.pl

Inače, Beata ima ćerku Katarzinu Z. (20) koju je rodila sa prethodnim partnerom. Katarzina tvrdi da ona nikada nije bila u drugom stanju i kako su sva ubijena deca Beatina. Policija i to istražuje.

Kuća

Beata je optužbe saslušala bez emocija, i uhapšena je! | Foto: Fakt.pl

Pod istragom je i ulogu Beatinog drugog partnera s kojim godinama živi i to da li je on otac ubijene dece. On je navodno policiji rekao kako nije znao da je Beata trudna. Susedi su, sa druge strane, izjavili da su videli da je Beata nekoliko puta bila trudna, međutim nisu tu decu nikada kasnije nisu videli.

Kuća

Tela mrtvih beba nađena su u šupi, i na tavanu kuće! | Foto: Fakt.pl

Ovaj slučaj je dospeo u javnost nakon prijave socijalne službe. Beata je, naime, tokom jedne trudnoće tražila njihovu pomoć. Kasnije, kad su iz socijalne službe pitali gde je dete ona nije htela da im kaže. Tada su pozvali policiju koja je ubrzo po dolasku u šupi pored kuće i na tavanu pronašla tela ubijene novorođenčadi, piše Fakt.

- Majka je slušala sve optužbe bez ikakvih emocija. Namerno je oduzela živote nevinoj deci. Nije im dala nikakvu šansu za život - rekli su iz poljske policije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP