Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

I SRBIJA JE NA LISTI

U ovim zemljama žive najlepše žene na svetu!

Autor: Alo! | 25.03.2015 - 19:28:00h | Komentara: 4

Muškarci kažu da u svakoj državi na svetu ima lepih žena. Međutim, prave lepotice ne mogu se pronađi baš svuda, ali evo u kojim državama mogu.

Ukrajina

Najlepše žene u Ukrajini možete naći u Kijevu i Odesi | Foto: Profimedia

Ukrajina

Ukrajinke slove za jedne od najlepših žena na planeti, a za njih kažu i da su jako uspešne u poslu. Ova zemlja je takođe poznata i po tome što možete da naručite mladu, tako da su mnogi nesrećni muškarci upravo u ovoj zemlji pronašli svoju sreću. Najlepše žene u Ukrajini pronaći ćete u Kijevu, Odesi i na obali Crnog mora.

Tajland

Tajland je poznat po svojoj kulturi i gostoprimstvu, ali i po lepim ženama. Dame na Tajlandu su sramežljive, ali prijatne i romantične kada vas upoznaju. Tamnopute lepotice sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Bugarska

Svako ko je posetio Bugarsku očaran je gradovima i ski centrima ali i ženama. Visoke lepotice sa tamnom kosom i svetlim očima nateraće svakog turistu da se za njima okrene.

Rusija

Za Rusiju kažu da je dom najlepših žena na svetu. Naciju krase inteligentne  dame divnog tena, plavih očiju i plave kose. Takvih lepotica nema samo u Moskvi već širom zemlje, sve do Sibira.

Holandija

Kad neko kaže Holandija najčešće pomislimo na lale i prijatne ljude, međutim ono što ovu zemlju izdvaja od drugih u Evropi su definitivno prelepe žene koje su uvek raspoložene za razgovor.

Libanke osvajaju očima

Libanke osvajaju očima | Foto: Profimedia

Liban

Arapski svet i lepe žene uvek idu jedno uz drugo, a najviše lepotica ima u Libanu. Ukoliko njihove kovrdže i preplanula ne privuku pažnju, krupne oči sigurno hoće.

Poljska

Gracioznost i ženstvenost je razlog zbog kog će vas Poljakinje ostaviti bez daha. Bilo da su obučene sportski ili elegantno žene u Poljskoj veoma vode računa o svom fizičkom izgledu i gledaju da se bude po "poslednjoj modi". Osim lepote krasi ih i strpljenje, druželjubivost i komunikativnost.

Indija

Lepotice u Indiji će vam sigurno ukrasti srce. Vrlo su posvećene tradiciji i kulturi i zbog toga izuzetno brinu o svojim muževima. Nijedna žena na svetu ne može da se "umota" u 10 metara platna i da izgleda neverovatno seksi i privlačno.

Šveđanke

Šveđanke su komunikativne i inteligentne | Foto: Profimedia

Švedska

Mnogi kažu da u Švedskoj žive najlepše žene ali i muškarci. Žene koje možete upoznati u ovoj zemlji su očaravajuće. Visoke, vitke plavuše sa plavim očima vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim, a uz to su vrlo komunikativne i inteligentne. Tako da svi koji žele da imaju lepu ali i pametnu ženu definitivno treba da posete Švedsku.

Brazil

U svetu su sigurno najpoznatije lepotice iz Brazila. Zbog etnički raznolikog stanovništva u Brazilu možete videti nežnu plavušu anđeoskog lika ali i predivnu tamnoputu crnku koja će vam slomiti srce.

Italija

Hrana, odeća, obuća, turizam, na sve ovo pomislimo kada neko kaže Italija, ali isto tako se setimo ove zemlje kada neko kaže lepe žene. Italijanke krase modne piste širom sveta, i uvek su sređene i šik.

Kanada

U Kanadi svaki muškarac može pronaći lepoticu kakva njemu odgovara, plavušu, crnku, brinetu, riđokosu. Većina žena u Kanadi izuzetno vodi računa o svom fizičkom izgledu što dodatno privlači poglede muškaraca.

Srbija

U Srbiji na svakom koraku možete pronaći prelepu i seksi ženu. Za Srpkinje kažu da su blagoslovene zgodnim telima i da se nigde ne mogu pronaći žene koje su toliko savršene od glave do pete.

Poslednji komentari
  • užičanin Vreme: 25.03.2015 23:01h

    nije tačno.Beograđanke su apsolutno najlepše na svetu!

  • Ronin Betch Vreme: 25.03.2015 23:11h

    HA HA Holandija na listi, GABOR DO GABORA

  • Alen Vreme: 26.03.2015 10:08h

    Italijanke su doterane a ne nikako medju najlepšim ženama!

  • darko Vreme: 26.03.2015 19:47h

    holandija ma nema ni teoretske sanse ali ste zato izostavili iran ko je bio zna o cemu pisem

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP