Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

SMRTONOSNA LEPOTA

Ubila se jer su je maltretirali zbog dobrog izgleda

Autor: Telegraf | 12.12.2013 - 13:17:00h | Komentara: 0

Sara Klerkson (14) suočavala se sa problemima prihvatanja u školi, sa prilagođavanjem u hraniteljskim porodicama i ljubomornim vršnjacima koji su je maltretirali, pa je odlučila da sebi oduzme život

Sara Klarkson

Sara Klerkson (14) iz Sanderlenda, na severo-istoku Velike Britanije, pronađena je obešena u kući prijatelja kod kog je došla na žurku. Ubrzo nakon što je stigla na žurku, požalila se da se ne oseća dobro, pa su je prijatelji odveli u sobu i ostavili da spava.
Kada su nešto kasnije otišli da provere kako se oseća, naišli su na zaključana vrata i nakon dugog kucanja na koje nisu dobili odgovor, morali su da provale da bi ušli u sobu. Džon Mur (16), domaćin žurke, pokušao je da joj pruži prvu pomoć po instrukcijama koje je telefonom dobijao od hitne službe. Klerksonova je ubrzo prebačena u bolnicu, gde je i preminula.
Klerksonova je poslednja dva meseca provela u novoj hraniteljskoj porodici, a najveći problem imala je sa prilagođavanjem u novoj školi, gde nije bila lepo prihvaćena. Devojčicini baba i deda, Linda i Dejvid Čepmen, znali su da je emotivno rastrojena, ali su mislili da je uspela da okrene novi list i prevaziđe svoje probleme.
Na njenom Fejsbuk profilu se jasno vidi da je devojčica proživljavala težak period.
“Još pet dana i moći ću da vidim svog brata. Mnogo mi nedostaje i ne mogu da dočekam. Mrzim što sam tu gde sam, ali život jednostavno mora dalje” i “Plačem kao kiša. Nadam se da je bar izabrao pravu” su statusi koje je objavljivala na ovoj društvenoj mreži nekoliko dana pre samoubistva.
Njeni prijatelji misle da je zbog svog lepog izgleda bila žrtva maltretiranja ljubomornih osoba. Jedan od prijatelja napisao je “Neka budu imenovani i posramljeni”, dok je drugi dodao “Oni sada moraju da žive sa svojom savešću, ako je uopšte imaju”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP