Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

MAJKA MONSTRUM

Udavila dete, kvarilo joj ljubavni život (FOTO)

Autor: Daily Mail / Telegraf | 02.12.2013 - 14:57:00h | Komentara: 0

Fabijen Kabou (36) odlučila je da presudi svojoj 15-mesečnoj ćerki, jer joj je bila smetnja u ljubavnom životu, a trenutno se istražuje da li je u pitanju posledica fizičkog ili psihičkog zlostavljanja nad majk


Fabijen Kabou (36) iz Senegala, suočava se sa doživotnom zatvorskom kaznom, nakon što je svoju 15-mesečnu ćerku Adelaide udavila u kanalu jer nije mogla da je uklopi u svoj ljubavni život. Pre samog čina, jedna sigurnosna kamera snimila je majku kako gura kolica sa detetom u pravcu mesta zločina.
Mrtvu Adelaide pronašao je ribar, privezanu za kolica koja su bila potopljena u vodi. Nakon desetodnevne potrage širom zemlje, policiju je DNK uzet iz kolica deteta odveo pravo do kuće u Parizu, koju Kabouova deli sa 63-godišnjim čovekom. Nakon hapšenja je izjavila da njeno majčinstvo nije bilo kompatibilno sa ljubavnim životom koji vodi sa Adelaidinim ocem.
Adelaidinom ocu rekla je da je devojčicu predala svojoj majci, koja je pristala na to da vodi računa o detetu u Senegalu. Trenutno se nalazi u pritvoru, čekajući suđenje. Njen advokat, koji je prisustvovao saslušanju, izjavio je da je optužena priznala svoj zločin.
Džerard Lopez, predsednik Instituta viktimologije izjavio je da je optužena ovim činom želela da spasi svoj brak i dodao da se ne radi ni o kakvom poremećaju, već su sve njene akcije bile dobro smišljene. Trenutno su u toku istraživanja o tome da li je postojalo fizičko ili psihičko nasilje koje je majka trpela kod kuće.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP