Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Svet

STRAŠNO!

Udavila se na toboganu!

Autor: M.G. | 18.09.2012 - 11:02:00h | Komentara: 0

Trogodišnja devojčica Lidija Bišop preminula je pošto se uplela u konopac na toboganu igrališta Jork koledža. Proglašena je mrtvom u bolnici u koju je bila odvedena nakon što je prertpela teške telesne povrede.

Policija je saopštila kako ne veruje da su u pitanju bilo kakve sumnjive okolnosti, prenosi Dejli Mejl.
''Devojčica se uplela u deo zabavne opreme. Svakako, nastavljamo istraživanje kako bi znali šta se tačno dogodilo, i apelujemo na sve tada prisutne da nam se obrate ukoliko se sećaju bilo čega što bi nam bilo od pomoći''.

Crimescene

Katastrofa na igralištu! | Foto: foter.com

Veruje se da je malena Lidija bila u obdaništu Jork koledža, koje nudi celodnevnu negu za čak 112 mališana između šest nedelja i pet godina starosti.

Pri poslednjem javnom oglašavanju nadležni su pohvalili svoje igralište rekavši:''Deca su u mogućnosti da koriste izvanredne objekte, da budu aktivna i da dnevno poboljšavaju koordinaciju, kontrolu, i kretanje. Mogu da uživaju u kopanju, penjanju, puzanju, i mnogo čemu drugom, i sve to posmatrajući svet oko sebe''.
Sada niko sa koledža nije bio dostupan da da komentara, a sajt jaslica navodi da deca nikada nisu puštana da bilo šta rade bez nadzora, baš kao ni studenti koji su sa tom istom decom radili.
Roditelji dece koja idu u ovo obdanište ostavljali su cveće kod kapije, u potpunoj su neverici i velikom šoku. ''Tuga je ogromna, ne mogu čak ni da zamislim to, pa svi očekuju da pokupe svoje dete i odvedu ga kući nakon dana provedenog u obdaništu'' rekla je Rebeka Tompson, mama trogodišnjeg dečaka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP